طرز تهیه کمپوت سیب خوشمزه

طرز تهیه کمپوت سیب خوشمزه

روش تهیه کمپوت سیب

سیب کوچک  ده عدد

شکر  ده ق غ

سرپر  گلاب  دو ق غ

زعفران آبکرده غلیظ  دو ق غ

در ازای هر سیب یک قاشق غذاخوری شکر و یک لیوان آب استفاده کنید در صورتی که می خواهید شیرین تر شود شکر بیشتری بزنید.

آب و شکر را ترکیب کرده و روی حرارت گاز بگذارید تا شکر حل شود. سیب را پوست گرفته و برش بزنید و از وسط نصف کنید و هسته را جدا کرده و به شربت اضافه نمایید. زعفران و گلاب را اضافه کرده و بگذارید تقریبا بیست دقیقه با حرارت ملایم کمی نرم شوند ولی دوباره چک کنید که سیب ها زیاد نرم نشوند. شما می توانید کمی هل آسیاب شده با زعفران و گلاب اضافه کرده تا طعم آن بهتر شود. پس از پختن اجازه دهید سیب ها خنک شوند و در یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک ریخته و در یخچال بگذارید. چون من شیرینی کم دوست دارم این مقدار شکر رو ریختم و همچنین دوست دارم شربت غلیظ باشه پس از اینکه سیب ها به مقدار دلخواه نرم شدند بیرون آوردم و گذاشتم شربت غلیظ تر گردد.

برای درست کردن این کمپوت بهتر است سیب های سالم و بدون لک انتخاب نمایید. در صورت تمایل قادر هستید کمی هل آسیاب شده اضافه کنید. هل را برای طعم دادن به کمپوت سیب اضافه کنید. شما می توانید سیب ها را پوست گرفته و به صورت کامل یا به دلخواه برش دهید. سیب های کامل به زمان بیشتری برای پخت نیاز دارند. سیب برای تهیه کمپوت سیب نباید خیلی نرم باشد. البته باز بستگی به سلیقه شما دارد. مقدار شکر در دست شماست می توانید بیشتر یا کمتر اضافه کنید.