طرز تهیه لقمه های پنیری مرغ سوخاری

 

مواد لازم برای لقمه های پنیری مرغ سوخاری :

فیله مرغ ۴۵۰ گرم
پنیر موزارلا یک بسته
 پودر سوخاری ساده ۲ پیمانه
ریحان خشک ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
 آرد نصف پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سیر به مقدار لازم
پنیر پارمسان به مقدار لازم برای تزیین
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
سس مارینارا ۱ پیمانه

 

طرز تهیه لقمه های پنیری مرغ سوخاری :

فیله های مرغ را به تکه های ۵ سانتی متری برش دهید.

 

با استفاده از یک چاقوی تیز و با احتیاط کامل، داخل فیله ها را باز کنید. مراقب باشید که لبه های آن پاره نشود.

 

پنیر موزارلا را به نوارهای باریک برش دهید و داخل هر کدام از حفره ها، یک تکه پنیر بگذارید.

 

پودر سیر، ریحان خشک، جعفری خشک، نمک و پودر سوخاری را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.

 

مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر درون مخلوط پودر سوخاری بغلتانید.

روغن را درون یک قابلمه متوسط ریخته و تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.

 

پس از داغ شدن روغن، هر دو طرف مرغ ها را درون آن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.

 

این مرغ ها را با پنیر پارمسان تزئین و به همراه سس مارینارا سرو کنید.