مواد لازم برای خورش بامیه و بادمجان :
مرغ تمیزکرده | یک عدد |
بادمجان قلمی یک اندازه | شش عدد |
بامیه | 500 گرم |
پیاز سرخ کرده | 250 گرم |
غوره | 250 گرم |
رب گوجه فرنگی | یک قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به قدر کافی |
روغن | 150 گرم |
طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان :
مرغ را با یک لیوان آب، پیاز، رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل می گذاریم بپزد تا آب آن حدود نصف لیوان شود. کناره بادمجان های پوست کنده را چاک می دهیم و با نمک در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم، سپس مرغ را خرد می کنیم، استخوان های درشت آن را می گیریم و کنار می گذاریم.
غوره را می شوییم و کمی نمک به آن می زنیم و در هر چاک بادمجان کمی غوره می ریزیم. بامیه ها را در ظرف مرغ می ریزیم و می گذاریم در حرارت ملایم کمی بپزد، سپس بادمجان ها را روی آن می چینیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم چند جوش بزند و جا بیفتد.
نکات :
برای گرفتن روغن اضافی بادمجانها را در آبکش فلزی می چینیم و آبکش را در ظرفی قرار می دهیم. ظرف را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم می گذاریم. به این ترتیب روغن اضافی بادمجان ها ته ظرف باقی می ماند.