هر آنچه باید از رشته کیک ساز و تر ساز بدانید

کیک ساز و تر ساز رشته ای است که کارآموزان توانایی پخت تارت ، نان خامه ای ، کیک شطرنجی ، پخت پای و استند کردن و مزه دار کردن کیک و تزیینات پایه ای را دارند و پس از اتمام دوره توانایی تحویل کیک و شیرینی برای تولد و مجالس کوچک عروسی و …  را دارند.

آموزش کیک اسفنجی شکلاتی

تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید.

ابتدا با دور کند هم زن زرده ها را هم بزنید و بعد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

بعد کمی هم زدن شکر ، آب جوش را به آنها اضافه کنید و با دور تند هم بزنید تا زرده پوک و کشدار شود.

سپس آرد ، بیکینگ پودر ، وانیل و کاکائو را با هم مخلوط کنید و 3 بار از الک رد کنید.

سر همزن را تمیز و خشک کنید و با آن سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا پف کند و وقتی ظرف را برگردانید از ظرف جدا نشود.

پس از آن زرده زده شده با شکر را به آرامی به سفیده اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شده به آرامی و در جهت زدن سفیده ها هم بزنید تا پف آن نخوابد.

سپس مواد الک شده را به آرامی روی تخم مرغ زرده شده بریزید و به همان شکل به آرامی هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.

فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

بعد کف قالب مورد نظرتان کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را داخل قالب بریزید و به مدت 40 تا 45 دقیقه در داخل فر قرار دهید.

بعد از پخته شدن کیک ، اجازه دهید تا کاملا سرد شود و بعد  آن را از قالب بیرون بیاورید و روی آن خامه  شکلاتی بمالید و تزیین کنید.

کیک جنگل سیاه

برای تهیه کیک جنگل سیاه باید دو مدل کیک را آماده کنید یک مدل کیک اسفنجی ساده که برای بیس کار استفاده میشود

و یکی هم کیک کاکائویی تخته ای که برای روی کار مورد استفاده قرار میگیرد خب اول کیک اسفنجی را به این روش آماده کنید و بعد از آن سراغ آماده کردن کیک کاکائویی و سایر مراحل میرویم.

برای درست کردن کیک اسفنجی پایه ابتدا دو عدد تخم مرغ را که از قبل از یخچال بیرون آورده اید و به دمای محیط رسیده داخل کاسه هم زن برقی بشکنید و 60 گرم شکر را اضافه کنید

و با هم زن برقی خوب بزنید تا سفت شده و حالت ابری پیدا کند طوری که اگر ظرف را برگردانید مواد از داخل آن بیرون نریزد.

وانیل را بریزید و آرد را روی مواد الک کرده و مجدد هم بزنید تا بخوبی با مواد قبلی ترکیب شود، کره را از قبل داخل تابه ای آب کرده و بگذارید خنک شود

و در این مرحله به مواد افزوده و هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود. قالب را چرب کرده و مایه کیک را داخل آن بریزید برای تهیه این کیک با این مقدار مواد پیشنهاد میشود از یک قالب گرد 20 سانتی استفاده نمایید.

کیک اسفنجی را برای 12 تا 13 دقیقه با دمای 170 درجه بپزید در این فاصله کیک کاکائویی تخته ای را آماده نمایید.

برای درست کردن کیک کاکائویی تخته ای سه عدد تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را جدا کنید و در دو کاسه جداگانه بریزید،

زرده را با 25 گرم شکر مخلوط کرده و با همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سفیده ها را به همراه 50 گرم شکر خوب بزنید تا سفت شده و به رنگ سفید درآید

سپس مخلوط زرده و سفیده را با هم ترکیب کنید در ادامه 40 گرم آرد را با 20 گرم پودر کاکائو مخلوط کرده و بعد از الک کردن در چند مرحله به مواد اضافه کنید.

20 گرم کره را از قبل آب کرده و در این مرحله به مواد افزوده و مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.

کیک اسفنجی را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود، یک سینی فر 25 سانتی و یا یک قالب به این ابعاد را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک کاکائویی را داخل آن بریزید و با یک قاشق صاف کنید

سپس برای 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید. در این فاصله کیک اسفنجی را از قالب خارج کرده و یک برش افقی بزنید تا دو کیک دایره ای داشته باشید یکی از لایه ها را روی میز کار قرار دهید.

بعد از اینکه کیک کاکائویی آماده شد آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود سپس آن را از قالب خارج کرده و کاغذ روغنی را جدا کنید.

کیک را به برش های نواری با عرض 3 سانتی تقسیم کنید برش ها را سعی کنید منظم و یک اندازه بزنید.

روی هر برش کیک را با کمی شربت مرطوب کرده مقداری خامه بریزید و با کاردک پخش کنید هسته گیلاس  ها را از قبل گرفته و گیلاسها را روی خامه ها بچینید .

میتوانید از دیگر میوه های جنگلی هم برای این کیک استفاده نمایید. بعد از اینکه همه نوارها را با خامه و گیلاس تزیین کردید آن ها را روی کیک اسفنجی به شکل کلاف بچینید و کمی فشار دهید تا لایه ها به هم بچسبند.

در نهایت روی آن کمی خامه بمالید در نهایت اگر دوست داشتید لایه بعدی کیک اسفنجی را قرار داده و اطراف کیک را با یک چاقوی تیز صاف کنید.

روی کیک و اطراف آن را خامه کشی کرده و برای تزیین روی دیواره ها و سطح کیک شکلات خرد شده بریزید و در نهایت دورتا دور کیک را با خامه شکوفه بزنید و روی هر شکوفه یک گیلاس قرار دهید.

تهیه بیسکویت لیدی فینگر خوشمزه

مرحله اول

برای تهیه بیسکویت لیدی فینگر خوشمزه ابتدا درون یک کاسه مناسب آرد قنادی را به همراه بکینگ پودر اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم  و ۲ مرتبه الک می کنیم. در ادامه ۲ کاسه جداگانه انتخاب می کنیم.

مرحله دوم

حالا زرده تخم مرغ و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم و درون کاسه ها می ریزیم. در ادامه درون کاسه حاوی سفیده تخم پودر تارتار را اضافه می کنیم تا علاوه بر فرم گیری بهتر سفیده تخم مرغ شده و از آب انداختن آن نیز جلوگیری کند.

مرحله سوم

در این مرحله یک قاشق غذاخوری از شکر را به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی هم می زنیم و زمانی که سفیده تخم مرغ کف کرد، شکر را به تدریج قاشق قاشق از کناره های کاسه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

به هم زدن سفیده تخم مرغ ادامه می دهیم تا فرم بگیرد. در ادامه کاسه حاوی سفیده تخم مرغ را درون یخچال قرار می دهیم، سپس درون کاسه حاوی زرده تخم مرغ وانیل را اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم.

درآمد رشته کیک سازی چقدر است ؟

این کسب و کار خوشمزه، همیشه روی بورس است و همیشه کسانی هستند که تمایل زیادی به خرید شیرینی و کیک دارند. به همین دلیل است که هرگز نمی توانیم آن را یک شغل اشباع بنامیم؛ البته اگر به اندازه کافی خلاقیت داشته باشید و بتوانید مشتریان خود را راضی کنید. اگر این چنین است، می توانید روی کسب درآمد خوب نیز حساب کنید.
در کمترین حالت ممکن اگر خلاقیت نداشته و یک قنادی کوچک در یک شهر کوچک راه اندازی نمایید، می توانید روی درآمد چیزی حدود 10 میلیون تومانی این شغل حساب کنید.
اما اگر به تمام ابعاد این شغل اشراف داشته، مهارت های لازم برای قنادی را داشته باشید و قنادی شما حرفی برای گفتن داشته باشد، می توانید روی درآمدهای ماهانه 200 میلیون تومان نیز حساب کنید؛ شاید هم بیشتر!
برای آنکه بتوانید به درآمد قنادی خوب دست یابید، باید روزانه چیزی بین 50 تا 100 کیلو فروش داشته باشید. البته این ارقام برای یک قنادی متوسط توجیه دارد در غیر این صورت برایتان صرفه اقتصادی نخواهد داشت.

دریافت مدرک فنی و حرفه ای کیک ساز و ترساز

برای دریافت مدرک فنی وحرفه ای رشته کیک ساز و تر ساز میتوانید به ادواری یعنی بدون شرکت در کلاس های آموزشگاه و تنها با مراجعه به اداره فنی و حرفه ای نسبت به ثبت نام این رشته اقدام کنید و یا میتوانید با شرکت در دوره های آموزشی معتبر در سراسر کشور ، ابتدا فن و فنون این رشته را یاد گرفته و سپس در آزمون این رشته ثبت نام کنید. با مراجعه به سایت آزمونیکا

میتوانید بهترین آموزشگاه های کشور که در حوزه این رشته فعالیت دارند را شناخته و در آموزش های آن شرکت نماید.

قبولی آسان در رشته کیک ساز و ترساز

وب سایت آزمونیکا با جمع آوری بهترین نمونه سوالات آزمون کیک ساز ترساز شما را در قبولی آسان این رشته یاری می نماید ، امید است بتوانیم در این شرایط و اوضاع اقتصادی نا مناسب پلی باشیم برای یادگیری و به درآمد رسیدن شما عزیزان.