9 روش ساده و بی نظیر برای افزودن طعم بیشتر به قهوه فرانسه یا فرنچ پرس

9 روش ساده و بی نظیر برای افزودن طعم بیشتر به قهوه فرانسه یا فرنچ پرس

فرنچ پرس یک راه ایده آل برای رسیدن به قهوه غنی و خوش طعم است. از آنجایی که فرآیند دم کردن به صورت دستی است، استفاده از فرنچ پرس به شما این امکان را می دهد که همه چیز را در مورد نحوه دم کردن قهوه خود تنظیم کنید. اگر در تلاش هستید تا قوت و طعم عالی قهوه مورد علاقه خود را دم کنید، بعد از خرید قهوه فرانسه فرنچ پرس راهی برای بهترین روش مصرف قهوه می باشد. مطبوعات فرانسوی – که با نام اصلی خود، کافه‌تر نیز شناخته می‌شود – اولین بار در دهه 1850 ایجاد شد. محبوبیت آن برای اولین بار در اواسط دهه 1950 افزایش یافت و هنوز هم امروزه به عنوان راهی آسان برای ایجاد یک دم نوش قهوه خانگی خوش طعم و محبوب است. اگرچه استفاده از فرنچ پرس یک کار وقت‌گیر نیست، اما می‌تواند چند بار تلاش کند تا بهترین راه‌ها برای تهیه یک فنجان قهوه عالی را بیابید. اگر هر روز صبح یک فنجان ضعیف درست می‌کنید و به این فکر می‌کنید که در کجا ممکن است اشتباه کنید، در اینجا چند راه برای بهبود قدرت و طعم قهوه فرانسوی پرس آورده شده است.

خرید قهوه فرانسه

زمان دم کشیدن طولانی تر
یکی از ساده ترین راه ها برای افزایش طعم قهوه فشرده، دم کردن طولانی تر آن است. اگر قهوه شما خیلی ضعیف است (و ترکیب آن تلخ نیست)، ممکن است با گذاشتن قهوه در پرس برای مدت طولانی تری به طعم بهتری برسید. چهار تا پنج دقیقه به طور معمول نقطه شیرین است. این به روغن های قهوه اجازه می دهد تا به طور کامل بدون دم کردن تفاله های قهوه شما آزاد شوند.

با این حال، اگر واقعاً سعی می‌کنید حداکثر قدرت را از قهوه خود بگیرید، برخی از طرفداران فرانسوی مطبوعات سوگند یاد می‌کنند که قهوه‌شان را از شش دقیقه تا هشت دقیقه دم می‌کنند. این گاهی اوقات می تواند به کاهش طعم اضافی از کباب های سرسخت کمک کند. توصیه می کنیم ابتدا پنج دقیقه چند بار امتحان کنید زیرا دم کردن طولانی مدت قهوه می تواند آن را تلخ کند. می توانید زمان ایده آل دم کردن را با دم کردن یک فنجان به مدت چهار دقیقه و سپس افزایش هر بار یک دقیقه بعد از آن آزمایش کنید.

مصرف آب کمتر
نسبت آب به قهوه در فرنچ پرس نیز می تواند به کاهش طعم کمک کند. اگر برای مقدار قهوه ای که می خواهید دم کنید از آب بیش از حد (یا دانه های بسیار کم) استفاده می کنید، فقط یک فنجان قهوه ضعیف خواهید داشت. کاهش مقدار آبی که استفاده می کنید (یا افزایش مقدار قهوه آسیاب شده) می تواند به شما کمک کند طعم بیشتری از قهوه خود بگیرید. میتوانید برای قیمت بهتر از سایت  خرید قهوه عمده مسترکافی را انتخاب کنید

اگر قصد دارید مقدار بیشتری قهوه دم کنید، اضافه کردن تفاله های بیشتر به شما کمک می کند تا بدون کاهش میزان قهوه ای که تهیه می کنید، به طعم مورد نظر خود برسید. اما فرنچ پرس ها بیشتر به دلیل تولید یک فنجان قهوه در یک زمان شناخته می شوند، بنابراین کاهش آب قبل از مصرف بیشتر تفاله ممکن است بهترین راه باشد. فقط به خاطر داشته باشید که تفاله های قهوه هنگام دم کردن، آب را جذب می کند. توصیه های زیادی در مورد «نسبت طلایی» برای پرس های فرنچ وجود دارد، اما همه اینها به اندازه دستگاه شما و قدرتی که به دنبال دستیابی به آن هستید بستگی دارد. به طور معمول، نسبت قهوه به آب 1:12 تا 1:15 نقطه مرجع خوبی است. اگر می‌دانید که دم‌نوش قوی‌تری می‌خواهید، با 1:12 شروع کنید.

خرید قهوه فول کافئین

دانه قهوه خود را بررسی کنید
اگر دانه های قهوه شما کهنه باشد، دم کرده شما ضعیف می شود. دانه های قهوه تازه دارای مقدار زیادی روغن طبیعی بر روی خود هستند. این روغن ها به آرامی در آبی که با آن دم می شوند آزاد می شوند و قهوه ای قوی و خوش طعم ایجاد می کنند. با این حال، با گذشت زمان، این روغن‌ها خشک می‌شوند و دانه‌های قهوه (یا آسیاب شده) شما همان مقدار طعمی را که زمانی دم می‌کردند آزاد نمی‌کنند – به همین دلیل است که نباید دانه‌های قهوه خود را خیلی دور آسیاب کنید. پیشرفت. هنگامی که بسته‌ای از دانه‌های قهوه را باز کردید، معمولاً حداکثر تا چند هفته دوام می‌آورند، در حالی که تفاله‌های قهوه در واقع می‌توانند در یک هفته به حداکثر برسند. اگر سعی کرده‌اید از دانه‌های بیشتری استفاده کنید و همچنان قهوه‌های ضعیف و غیرعادی دم می‌کنید، باید دانه‌های قهوه خود را با یک دسته جدید جایگزین کنید. اطمینان حاصل کنید که مدت زمان ماندگاری قهوه خود را نیز بررسی کنید، زیرا قهوه خانه های مختلف ممکن است توصیه های متفاوتی داشته باشند. اگر حبوبات شما هنوز زود کهنه می شوند، نحوه نگهداری آنها را بررسی کنید. یک ظرف دربسته به شما کمک می کند تا حبوبات را برای مدت طولانی تری تازه نگه دارید.

دان قهوه تیره را انتخاب کنید
بسیاری از طرفداران فرنچ پرس تمایل دارند استدلال کنند که دان قهوه تیره همان چیزی است که فرنچ پرس برای آن ساخته شده است، نه دان قهوه سبک یا متوسط. در نهایت، درست است که دان قهوه سبک یا متوسط فقط می توانند قدرت بسیار زیادی ایجاد کنند. اگر به‌دنبال قوی‌ترین دم‌نوش هستید، مشکل می‌تواند مربوط به لوبیا باشد، نه فرنچ پرس. انتخاب یک روست تیره می تواند طعم قهوه فرنچ پرس شما را تشدید کند. اگر طرفدار قهوه‌های فوق‌العاده قوی نیستید، انتخاب قهوه‌های متوسط به جای رست سبک می‌تواند طعم بیشتری به شما بدهد بدون اینکه شما را تحت تأثیر قرار دهد. دان قهوه سبک‌تر مطمئناً می‌توانند کمتر ترسناک باشند، اگرچه ممکن است بخواهید برای دستیابی به طعم بهتر با زمان‌های دم کوتاه‌تر برای کباب‌های تیره‌تر بازی کنید. با این حال، اگر شما یک طرفدار اختصاصی دان قهوه لایت هستید، هنوز امید خود را از دست ندهید – چیزهای بیشتری وجود دارد که می‌توانید با پرس فرنچ خود امتحان کنید تا کمی طعم به دم‌نوش‌های سبک‌تر اضافه کنید.

خرید قهوه عمده

دان قهوه زیر آسیاب شده
حتی برخی از طرفداران قهوه این اشتباه را مرتکب می شوند که فکر می کنند برشته های فوق درشت همیشه قوی ترین دم را به دست می آورند. این همیشه حتی برای مطبوعات فرانسوی درست نیست، زیرا زمین های بسیار درشت نسبت به سایر اندازه های آسیاب مدت زمان بیشتری طول می کشد تا طعم خود را آزاد کنند. هنگامی که آسیاب های شما خیلی درشت باشد، روغن دانه های قهوه در عرض چند دقیقه که قهوه خود را دم می کنید به طور کامل آزاد نمی شود. این به این معنی است که شما ممکن است به دلیل اندازه آسیاب کردن لوبیا، بیشترین بهره را از آن ببرید.به یاد داشته باشید، این بدان معنا نیست که می‌توانید با دم کردن طولانی‌تر دان قهوه کم ساییدن را جبران کنید، زیرا این باعث می‌شود که تلخ‌تر شوند – بدترین حالت در هر دو دنیا. اگر زمان دم کردن 5 دقیقه را کاهش داده اید اما دانه های قهوه خود را به اندازه کافی آسیاب نکرده اید، قهوه فرنچ پرس شما همچنان ضعیف ظاهر می شود.

دان قهوه را بیش از حد آسیاب کنید
آیا با آسیاب قهوه خود کمی بیش از حد غیرت کرده اید؟ نه تنها طعم قهوه شما بد می شود، بلکه ممکن است قهوه شما نیز با تفاله های موجود در آن باشد. تفاله های بسیار ریز برای برخی از انواع ماشین های قهوه که خرید قهوه اسپرسو نیز میتوانید برایش صورت دهید عالی هستند، اما فرنچ پرس یک سبک دم کردن است که به تفاله قهوه در مقیاس بزرگتر نیاز دارد. این اطمینان حاصل می کند که پس از دم کردن قهوه شما هیچ تفاله قهوه ای نمی تواند از فیلتر عبور کند.بنابراین، چگونه باید قهوه خود را برای فرنچ پرس آسیاب کنید؟ قهوه فرنچ پرس از تفاله های دوره استفاده می کند. بسیاری از راهنماهای قهوه، اندازه تفاله قهوه را با نمک دریایی (نوع پوسته پوسته، نه نمک خوراکی) مقایسه می کنند. اگر در مورد مهارت های آسیاب قهوه خود مطمئن نیستید، همیشه می توانید قهوه پیش آسیاب شده را از قهوه خانه یا مغازه خریداری کنید. بسته‌های لوبیای آسیاب شده معمولاً با توصیه‌هایی برای استفاده از روش دم کردن بر اساس نوع آسیاب ارائه می‌شوند.

دمای آب
همه عاشق یک قهوه داغ خوب هستند، اما اگر فکر می‌کردید با افزودن آب خنک به فرنچ پرس، در زمان صرفه‌جویی در زمان انتظار برای خنک شدن قهوه‌تان صرفه‌جویی می‌کنید، بیشترین طعم را از دانه‌هایتان استخراج می‌کنید. حتی آب گرم هم این کار را نمی کند. این منحصر به فرنچ پرس نیست، اما قهوه بهتر است در محدوده دمایی ده درجه دم کنید تا مطمئن شوید که بیشترین طعم از تفاله قهوه شما استخراج می شود. بهترین دمای آب برای دم کردن قهوه حدود 200 درجه فارنهایت است. این را می توان با استفاده از دماسنج برای اندازه گیری دمای دقیق یا با جوشاندن جداگانه آب قبل از استفاده از آن برای دم کردن به دست آورد. اگر در حال برنامه ریزی برای روش دوم هستید، به محض جوش آمدن آب را از روی حرارت بردارید تا بتوانید تا حد امکان به 200 درجه فارنهایت نزدیک شوید. ممکن است بخواهید قبل از استفاده از آن اجازه دهید کمی کمتر از یک دقیقه بماند تا از دمای مناسب آن مطمئن شوید. مراقب باشید – اگر آب شما خیلی داغ است (بالاتر از 205 درجه فارنهایت)، فقط تلخی بیشتری خواهید داشت، نه طعم اضافی.

آهسته انجام بدید !
فشار دادن فرنچ پرس احتمالا سرگرم کننده ترین بخش کل فرآیند دم کردن است. اما دلیلی وجود دارد که آن را یک فرنچ اسلم نمی‌نامند، بنابراین باید هنگام فشار دادن به صفحه‌ی پرس خود، خوب و ملایم باشید. نیروی بیش از حد می تواند تفاله قهوه را کمی بیش از حد استخراج کند و طعم فرنچ پرس شما را خراب کند. به علاوه، بسته به دستگاهی که از آن استفاده می‌کنید، فشار دادن سریع فیلتر به پایین باعث می‌شود تفاله‌ها به صورت مخفیانه وارد قهوه شما شوند. برای بدست آوردن بهترین طعم، به آرامی فشار دهید تا مزاحم زمین یا مایع موجود در پرس نشوید.

یکی دیگر از اشتباهات با فشار دادن فیلتر می تواند این باشد که خیلی زود آن را فشار می دهید. اگرچه روند فشار دادن پیستون فرنچ پرس کند است، اما این نباید زمان دم کردن قهوه خود را تغییر دهد. قبل از اینکه به آرامی فیلتر را فشار دهید، صبر کنید تا زمان دم کشیدن شما تمام شود.

فرنچ پرس خود را تمیز کنید

بسیار خوب، احتمالاً (امیدواریم) تفاله‌های قهوه قدیمی را هر بار که دم می‌کنید، در فرنچ پرس خود باقی نمی‌گذارید (اگر دارید، قطعاً بر طعم قهوه‌تان تأثیر می‌گذارد). راه‌های زیادی برای تمیز کردن فرنچ پرس وجود دارد که رایج‌ترین آنها پر کردن قفسه با آب و صابون و فرو بردن فیلتر برای تمیز کردن آن است. برای تمیز کردن روزانه، این بیش از حد کافی است. اما روغن های قهوه می توانند به آرامی در طول زمان ایجاد شوند – حتی اگر هر روز از همان روست استفاده کنید. این روغن ها در نهایت فاسد می شوند و طعم دم کرده شما را تحت تاثیر قرار می دهند. همانطور که به دم کردن در دستگاه روغنی ادامه می دهید، به دم نوش های تازه خود اجازه می دهید تا روغن های قدیمی را جذب کنند. این می تواند باعث شود قهوه شما حتی با زمان کم دم کشیدن تلخ شود و طعم فنجان شما را تغییر دهد. قهوه فرنچ پرس از کافئین خوبی برخوردار هستش ولی اگه نیاز به کافئینی بیشتری دارید میتوانید از خرید قهوه فول کافئین استفاده کنید

تمیز کردن عمیق فرنچ پرس شما احتمالاً بعد از هر چند بار استفاده ضروری خواهد بود، بنابراین اجازه ندهید بدون جدا کردن آن و تمیز کردن کامل هر قسمت از پرس، زیاد بماند. اگر قابل شستشو در ماشین ظرفشویی باشد، دیگر نگران انجام این کار نخواهید بود. در غیر این صورت باید پیستون را جدا کرده و قبل از خشک کردن با هوا آن را با دست بشویید و همین کار را با پارچ انجام دهید. حتی ممکن است بخواهید اجزای فرنچ پرس را در محلول تمیزکننده ایمن مواد غذایی آغشته کنید تا از تمیز بودن آنها مطمئن شوید.

منبع : سایت مسترکافی

پایان رپورتاژ آگهی