کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی چیست ؟

دیگ بخار جزو مهمترین المان هایی است که برای تولید محصولات غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. می توان گفت که این وسیله ای بسیار مهم در صنایع غذایی دارای جایگاه ویژه ای است. این محصول نه تنها برای پخت و پز مواد غذایی کاربرد داشته بلکه برای کارهای دیگری نیز استفاده می شود. از جمله کاربردهای دیگر دیگ های بخار می توان به استریل کردن و ضدعفونی کردن بسته بندی ها و خوراکی ها اشاره کرد.در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا در مورد دیگ بخار اطلاعاتی را به شما ارائه دهیم.

در حال حاضر شرکت های متعددی به ارائه دیگ بخار در اندازه های مختلف می‌پردازند؛ شما می توانید به منظور تهیه دیگ بخار آب بند ، دما گستردو کوره و دیگر برندهای معتبر به سایت بامین تهویه مراجعه کرده و این محصولات را در هر ظرفیتی که در نظر دارید، خریداری کنید.

بررسی کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی

در بخش قبلی نیز به این موضوع اشاره کردیم که در تولید محصولات غذایی دیگ بخار یکی از مهمترین تجهیزاتی بوده که در کارخانه های تولید مواد غذایی وجود دارد. در ادامه به مهم ترین کاربردهای این وسیله بسیار کاربردی می‌پردازیم.

لازم است بدانید که کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی تنها به پخت و پز محدود نشده و برای کارهای دیگر نیز از این محصول استفاده می‌شود که از جمله مهم ترین آنها می توان به پرورش قارچ، تولید رب و سس گوجه فرنگی، تولید گیاهان گلخانه ای و… اشاره کرد.

 تولید قارچ با استفاده از دیگ بخار

در پرورش قارچ برای بهبود روند کارها به افزایش رطوبت و همچنین کنترل دمای فضا نیاز می باشد. در حقیقت برای این کار بایستی از یک دیگ بخار استفاده کرد. به همین خاطر می توان گفت که یکی از کاربردهای دیگ بخار در صنعت غذایی پرورش قارچ و همچنین از بین بردن میکروب ها و باکتری های موجود در آن ها می باشد.استفاده از این تجهیزات برای پرورش قارچ از نظر اقتصادی بسیار مناسب و مقرون به صرفه خواهد بود.

تولید کیک و شکلات

یکی دیگر از کاربردهای اصلی دیگ های بخار تولید کیک،کلوچه و شکلات است. در واقع تمامی این محصولات برای تولید به حرارت نیاز دارند. که می‌توان آن را از طریق استفاده از این دیگ ها تامین کرد. به طور مثال برای تولید شکلات به دستگاهی برای غلیظ کردن مایع آن نیاز می باشد که دیگ بخار بهترین انتخاب است.

یکی دیگر از کاربردهای این محصولات برای تولید مواد غذایی، رقیق کردن شکلات برای بسته بندی کیک و کلوچه می باشد.

 تولید لبنیات

از دیگر کاربردهای دیگ بخار به منظور تولید فرآورده‌های لبنی نظیر پنیر، دوغ، ماست و…است. در حقیقت با استفاده از این دستگاه می‌توان به خوبی و به شکل یکنواخت به شیر حرارت داد. پس از اتمام مرحله های اولیه جهت تولید محصولات لبنی به وسیله شیر، به یک گرم خانه نیاز بود. تا بتوان به فرد تکمیل فرایند تولید، ماست و پنیر پرداخت. لازم است بدانید که برای گرم خانه ها نیز از یک دیگر مخصوص بخار استفاده می شود. بنابراین می توان گفت که از دیگر انواع کاربرد دیگ بخار در صنایع غذایی می تواند تولید فرآورده های لبنی اشاره کرد.

استفاده از دیگ بخار برای صنعت تولید قند

جهت تولید قند بایستی شربت آن را با استفاده از آب و شکر درست کرده و سپس مراحل تولید این محصول انجام شود. پس از این که آب و شکر با یکدیگر ترکیب شدند، برای اینکه غلظت آن ها افزایش پیدا کند، باید در حرارت قرار بگیرد. این کار به وسیله دیگ های بخار انجام می شود.

لازم است بدانید که علاوه بر تمام موارد ذکر شده دیگ های بخار دارای کاربردهای بسیار زیادی هستند که بایستی در یک نصف جداگانه به آنها بپردازیم.

خرید دیگ بخار برای صنایع غذایی

در حال حاضر دیگ بخار برای صنایع غذایی و همچنین صنعت های دیگر در ظرفیت های مختلف به تولید می‌رسد. افراد باید با در نظر گرفتن شرایط و تناژ محصولات تولیدی خود جهت خرید هر یک از ظرفیت ها اقدام کنند. شما می توانید به منظور خرید دیگ بخار از برندهای مطرح آب بند و یا آذر دما گسترسه پاس به سایت بامین تهویه مراجعه کنید.