گرفتن دیه تصادف بدون گواهینامه و بیمه

گرفتن دیه تصادف

تصادفات جرحی متأسفانه بخش بزرگی از سوانح رانندگی کشورمان را به خود اختصاص می‌دهند. این مسئله باعث می‌شود تا آسیب دیدگان حوادث رانندگی مشمول دیه شوند؛ اما بسیاری از مردم از جزئیات گرفتن دیه تصادف چیزی نمی‌دانند. در این یادداشت نکاتی را درباره دیه تصادفات رانندگی می‌خوانید.

تصادف با موتور

ابتدا باید تأکید کنم که موتورسیکلت هم در تمامی تصادفات رانندگی همچون سایر وسایل نقلیه است و این تصور که «در تصادف موتور با ماشین، در هر حالتی، ماشین مقصر است»، تصور اشتباهی است. بااین‌حال چیزی که موتورسواران در تصادف موتور بیشتر درباره آن دچار اشتباه می‌شوند، بحث نداشتن گواهینامه و بیمه است.

تصادف موتور

در تصادف جرحی موتور با ماشین بدون بیمه ، به‌غیراز راننده مقصر، همه آسیب دیدگان تصادف از هر دو وسیله نقلیه، می‌توانند دیه خود را از صندوق تأمین خسارات بدنی بگیرند. البته وصول دیه از صندوق تأمین روال قانونی پیچیده‌ای دارد و بهتر است در این زمینه از یک وکیل کمک بگیرید.

در تصادف بدون گواهینامه هم، تمام آسیب دیدگان هر دو وسیله نقلیه غیر از راننده مقصر، می‌توانند دیه خود را از بیمه‌نامه راننده مقصر وصول کنند.

مراحل گرفتن دیه تصادف

گرفتن دیه تصادف از تشکیل پرونده در دادسرا آغاز، سپس مراحل پزشکی قانونی، دادگاه، اجرای احکام و وصول از شرکت بیمه را شامل می‌شود. به نظر همه‌چیز ساده می‌آید، اما در تک‌تک این مراحل ممکن است بخشی از دیه فرد نادیده گرفته شود. حتی در مراحل گرفتن دیه بعد از رای دادگاه و پزشکی قانونی هم ممکن است شرکت بیمه در پرداخت دیه، بخشی از دیه فرد را مستهلک کند.

بهترین کار برای وصول دیه تصادف، حضور یک فرد آشنا با تمام این مراحل است تا با دقت در نظر داشته باشد که دیه فرد زیان‌دیده، سهواً یا عمداً نادیده گرفته نشود.

گرفتن دیه تصادف چقدر طول می کشد مدت زمان گرفتن دیه از بیمه

مدت زمان گرفتن دیه تصادف از ابلاغ رأی از اجرای احکام به شرکت بیمه، 15 روز کاری است. شرکت بیمه همین میزان فرصت دارد تا دیه را به حساب فرد زیان‌دیده واریز کند. بااین‌حال هیچ شرکت بیمه‌ای در این مدت زمان دیه را به حساب فرد واریز نمی‌کند. خوش‌قول‌ترین شرکت‌های بیمه حداقل 2 تا 3 ماه برای واریز دیه تعلل می‌کنند. شرکت‌های بیمه ضعیف نیز تا بیش از یک سال از پرداخت دیه امتناع می‌کنند.

اینکه گرفتن دیه تصادف چقدر طول میکشد یک سوی مسئله و سوی دیگر آن آشنایی به قانون برای جلوگیری از بُروز این اتفاق است. یک فرد آشنا به قانون می‌تواند کاری کند تا فرد زیان‌دیده در کمترین زمان ممکن به دیه خود برسد.

گرفتن دیه بعد از چند سال از رضایت

حتی اگر رضایت داده باشید و چندین سال از وقوع تصادف شما گذشته باشد، بازهم می‌توانید دیه خود را وصول کنید. شکایت مجدد برای گرفتن دیه بعد از رضایت در تصادف جرحی روندی قانونی است که در صورت سپری کردن درست آن، فرد می‌تواند دیه خود را به نرخ روز وصول کند.

حتی اگر فرد بعد از چند سال به این نتیجه رسیده باشد که دیه کمی به او تعلق گرفته است، می‌تواند مجدد شکایت کرده و از شرکت بیمه دیه کامل خود را وصول کند. بدیهی است که تسلط به روال حقوقی این کار، نیاز اولیه برای شروع است.

بهترین راه گرفتن دیه تصادف

همان‌طور که گفتیم، گرفتن دیه تصادف، به‌خصوص تصادفاتی که منجر به تعدد دیات می‌شوند، نیازمند حضور فردی است که به تمامی مراحل و قوانینی آن تسلط کامل داشته باشد. این کار، جز از یک وکیل ساخته نیست؛ اما وکیلی که در همین زمینه تخصص داشته باشد.

وکیل تصادفات برای پیدا کردن بهترین وکیل دیه تصادفات رانندگی در تهران و شهرستان ها ، باید سراغ مرکزی بروید که در این زمینه تجربه بالایی داشته و رزومه سنگین و موفقی در وصل دیه تصادفات داشته باشد. گروه وکلای حقوقی سوبارش، با داشتن سال‌ها در تجربه درزمینهٔ وصول دیه تصادفات رانندگی، در حال حاضر قوی‌ترین مرکز برای در دست گرفتن پرونده تصادف شما است.

همین حالا و با جست‌وجوی واژه «وکیل سوبارش» در گوگل، وارد وب‌سایت ما شوید و با یکی از مشاوران ما، به‌صورت رایگان گفت‌وگو کنید. این آغاز راه احقاق کامل حقوق شما است.