پیکرتراشی بازو

پیکرتراشی بازو چیست؟

جراحی پیکرتراشی بازو یک روش جراحی است که با تخلیه کردن چربی‌ها و بافت اضافی آن، فرم ظاهری بازوها را بهبود می‌بخشد. بازوها نیز مانند سایر اندام‌های بدن محلی برای تجمع چربی‌ها هستند. نکته‌ی قابل توجهی که درباره‌ی بازو وجود دارد این است که این اندام فاقد چربی‌های مقاوم و قدرتمند است و به آسانی با کاهش وزن، حجم آن هم کوچکتر می‌شود. معمولاً افرادی که به دنبال جراحی پیکرتراشی بازو هستند دارای یکی از این شرایط هستند:

  • تجمع چربی در بازوها
  • افتادگی و شل‌شدگی پوست بازو به علت کاهش زیاد وزن یا بالا رفتن سن

روش‌های پیکرتراشی بازو چیست؟

می‌دانیم که پیکرتراشی، یکی از روش‌های کاهش چربی‌های اضافی و انباشته شده در بافت زیرپوستی است که امروزه با روش‌های جراحی مانند لیپوساکشن، لیپوماتیک و لیفت بازو قابل درمان کردن است. این روش‌ها تقریباً مشابه یکدیگر هستند. در نهایت میزان چربی موجود در ناحیه‌ی بازو و تشخیص پزشک متخصص مشخص می‌کند که کدام یک از روش‌های پیکرتراشی بازو برای شما بهتر است.

 

  • پیکرتراشی بازو با لیپوساکشن

جراحی لیپوساکشن بازو به افزایش اعتماد به نفس، از بین بردن چربی‌های اضافه و خوش‌فرم شدن بازوها کمک بسیاری می‌کند. در لیپوساکشن بازو نیز مانند سایر نواحی بدن، با استفاده از یک میله‌ی نازک و باریک به نام کانولا، چربی‌های اضافه‌، ابتدا شکسته شده و سپس از بدن بیمار تخلیه می‌شود. در لیپوساکشن جراح به جای بیهوشی تنها با یک بی‌حسی موضعی در ناحیه‌ی مشخص شده، عمل جراحی را انجام می‌دهد. بعد از بی‌حس شدن دست‌ها، پزشک ابتدا دو بریدگی سوراخ‌مانند در دو ناحیه‌ی بازو ایجاد می‌کند. یکی در نزدیکی مفصل آرنج و دیگری در قسمت پشت زیر بغل. سپس لوله‌ی کانولا را از طریق این برش‌ها وارد بدن می‌کند و چربی‌های اضافی و نامطلوب را از بین می‌برد. جراح به وسیله‌ی لوله‌ی کانولا، سلول‌های چربی را با حرکت‌های صاف به سمت عقب و جلو می‌شکند و سپس به وسیله‌ی ساکشن از بدن خارج می‌کند. بهره‌گیری از روش لیپوساکشن موجب می‌شود تا بافت‌های ماهیچه‌ای، عروق خونی و عصب‌های ناحیه‌ی بازو دست نخورده باقی بماند و در نتیجه در کمترین زمان بهبودی حاصل شود و زخم‌ها به کمترین میزان خود برسد.

  • پیکرتراشی بازو با لیپوماتیک

پیکرتراشی بازو با لیپوماتیک یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین روش‌های لاغری بازو است. این روش برای بیمارانی که پوستی با قابلیت ارتجاعی بالا دارند مناسب است و بهترین گزینه برای کوچک‌تر کردن بازو است. در لیپوماتیک بعد از بین بردن چربی‌های اضافی، پوست به حالت طبیعی خود بازمی‌گردد. جراح، متناسب با مقدار چربی انباشته شده، نوع چربی قابل استخراج و سایز بازوها، تعیین می‌کند که لیپوماتیک به تنهایی انجام شود یا همراه آن از روش لیپوساکشن نیز به عنوان مکمل استفاده شود. چنانچه پوست بیمار خاصیت ارتجاعی و برگشت‌پذیری کمتری داشته باشد، پس از حذف چربی‌های اضافه، بافت زیرین به صورت مشخص‌تر نمایان می‌شود. پیکرتراشی به روش لیپوماتیک برای افرادی که بازوهای بزرگ و یا پوست شل و افتاده دارند و نتوانسته‌اند با رژیم غذایی و ورزش، به تناسب اندام و کاهش چربی دست پیدا کنند گزینه‌ی مناسبی‌ است. لیپوماتیک بازو با تزریق بی‌حسی موضعی در ناحیه‌ی مشخص شده برای تسکین درد آغاز می‌شود. در ادامه جراح برای وارد کردن لوله‌ی کانولا، برش‌های لازم را در ناحیه‌ی بازو ایجاد می‌کند و بدون آسیب رساندن به بافت ماهیچه‌ای بازو، چربی‌های اضافه را خرد کرده و از بدن خارج می‌کند. لیپوماتیک نسبت به لیپوساکشن از دقت و ظرافت بیشتری برخوردار است و با بیرون کشیدن چربی‌های اضافه، بیمار بازوهایی خوش‌فرم و پوستی صاف و جوان خواهد داشت.

  • پیکرتراشی بازو با لیفت

لیفت یا براکیوپلاستی از دیگر تکنیک‌های جراحی پیکرتراشی بازو است. هدف از انجام لیفت بازو، کاهش چربی‌های موضعی، کاهش افتادگی پوست بازو، سفت و صاف شدن بافت حمایتی زیرین بازوهاست. کاهش یا افزایش وزن، افزایش سن و مسائل ژنتیکی باعث حجیم شدن و شل شدن بازوها می‌شود. عموماً این مشکلات با ورزش‌ قابل اصلاح نیستند، به همین دلیل انجام جراحی لیفت بازو، می‌تواند گزینه‌ی مناسبی باشد. لیفت بازو یکی از روش‌های پیکرتراشی بازو به صورت جراحی است که با بیهوشی عمومی انجام می‌شود. در این روش جراح متخصص، برش‌هایی بسته به میزان و محل پوست اضافی که نیاز است برداشته شود بر روی بازو ایجاد می‌کند. سپس چربی‌های اضافی انباشته شده در لایه‌ی زیرین پوست به صورت کامل برداشته می‌شود. در مرحله‌ی بعد بافت ماهیچه‌ای زیرین با بخیه‌های داخلی سفت و به سمت بالا کشیده می‌شود و بازوها کشیده و خوش‌فرم می‌شود و حالت آویزان و شلی آنها برطرف می‌شود.

چربی زیر بغل، مجموعه ای از چربی جدا از بقیه پستان است. چربی زیر بغل ممکن است همچنین در زنانی که اندازه سینه و وزن طبیعی دارند ایجاد شود. خوشبختانه، درمان این امر نسبتا ساده است. پیکر تراشی زیر بغل با استفاده از لیپوساکشن، چربی را به سرعت و به راحتی و با زمان کمی از بین می برد.

مزایای پیکرتراشی بازو چیست؟

  • پیکرتراشی بازو می‌تواند با از بین بردن سلول‌های چربی اضافی در ناحیه‌ی بازوها و همچنین حذف پوست اضافی در این قسمت از بدن با این مزایا همراه باشد:
  • با استفاده از روش‌های لیپوساکشن و لیپوماتیک جای زخم‌ها قابل مشاهده نخواهد بود.
  • دوره‌ی نقاهت پیکرتراشی بازو کوتاه است و بیمار محدودیت حرکتی شدیدی نخواهد داشت.
  • روند تقریباً ساده‌ی پیکرتراشی باعث شده تا پیکرتراشی بازو با کمک بی‌حسی موضعی انجام شود.
  • Top of Form
  • Bottom of Form
  • کاهش افتادگی بیش از حد پوست در اثر افزایش سن، افزایش یا کاهش شدید وزن
  • سفت و صاف شدن بافت حمایتی زیرین بازو
  • کاهش و حذف چربی‌های موضعی در ناحیه‌‌ی بازوها
  • تغییر شکل، بهبود فرم و جوان‌سازی بازوها
  • تثبیت نتیجه‌ی پیکرتراشی در طولانی مدت

عوارض پیکرتراشی بازو چیست؟

عفونت ناشی از جراحی

عفونت ناشی از جراحی لیپوماتیک امری اجتناب‌ناپذیر است و یکی از عوارضی است که برای بسیاری از بیماران اتفاق می‌افتد، اما هرچه بیمار در حالت استریلیزاسیون بهتری باشد و جراحی با وسایل ضدعفونی انجام شود خطر عفونت کاهش پیدا می‌کند. مصرف آنتی‌بیوتیک و مراقبت از زخم‌ها نیز بعد از جراحی بسیار اهمیت دارد.

خونریزی

خونریزی در حین جراحی پیکرتراشی بازو زمانی اتفاق می‌افتد که بیمار توصیه‌های پزشک قبل از عمل را رعایت نکند؛ به عنوان مثال مصرف برخی داروها مانند آسپرین و وارفارین، دو هفته قبل از جراحی می‌تواند باعث خونریزی شدید در حین عمل پیکرتراشی شود.

حساسیت به لیدوکائین

لیدوکائین یک بی‌حس‌کننده‌ی موضعی است که در حین جراحی استفاده می‌شود. اگر بیمار به این ماده حساسیت داشته باشد، باید پیش از جراحی پزشک خود را در جریان حساسیت‌ها بگذارد.

خطر آمبولی ناشی از ضربه

آمبولی زمانی اتفاق می‌افتد که یک ماده از طریق ورید عبور کند و وارد قسمت دیگری از بدن شود و بدین ترتیب باعث انسداد یک شریان و در نهایت منجر به علائم نارسایی اندام ‌شود.

جای زخم و دوره‌ی درمان

جای زخم و اسکار یکی از عوارض جراحی است، اما مزیت روش لیپوماتیک نسبت به لیپوساکشن این است که دوره‌ی نقاهت کوتاه و بازگشت سریعتری دارد، زیرا در این روش جای زخم جراحی نسبت به لیپوساکشن بسیار کمتر است و پس از چند روز بهبود می‌یابد. عموماً بعد از 5 روز استراحت، بیمار می‌تواند فعالیت‌های عادی روزانه‌ی خود را از سر بگیرد.

برگشت‌پذیری چربی‌ها

پس از انجام پیکرتراشی بیمار باید سبک زندگی سالمی داشته باشد. از رژیم غذایی مناسب پیروی کند و به طور مداوم ورزش کند تا چربی‌هایی که با جراحی از بین رفته‌اند دوباره بازنگردند. به همین خاطر اصلاح سبک زندگی و انجام صحیح مراقبت‌های بعد از عمل اهمیت زیادی دارد.

تجمع مایعات در محل بازوها

یکی از عوارض پیکرتراشی بازو، تجمع آب در ناحیه‌ی جراحی شده است، یعنی مایع وارد منافذ ریز می‌شود و باعث بروز مشکلاتی برای بیمار می‌شود. البته اگر پزشک جراح مهارت بالایی داشته باشد می‌توان از آن جلوگیری کرد.

عدم تقارن بازوها

اکثریت جراحان زیبایی تلاش می‌کنند جراحی را طوری انجام دهند که در نتیجه بازوها متقارن به نظر برسد، اما گاهی ایجاد تقارن کامل غیرممکن است. عدم تقارن بازوها می‌تواند به دلیل تغییرات در طول روند بهبودی به وجود بیاید.

احتمال آسیب به رگ و نورون‌های عصبی

احتمال آسیب به عصب‌ها، در ناحیه‌ی بازو یکی دیگر از عوارض پیکرتراشی بازو است که در صورت دقت و تمرکز جراح، به کمترین میزان خود می‌رسد.

جمع بندی

پیکرتراشی از روش‌های ایمن و کم‌خطر برای لاغر کردن و خوش‌فرم شدن اندام‌های بدن است. پیکرتراشی بازو نیز با هدف لاغری، جوانسازی و زیباتر شدن بازوها انجام می‌شود. پیکرتراشی از عمل‌های حساس و ظریف به حساب می‌آید و باید به دست جراح متخصص باسابقه انجام شود. در صورتی که دچار چاقی بازو هستید و این مشکل برایتان آزاردهنده است، می‌توانید با پیکرتراشی بازو این مشکل را حل کنید.

جلب اعتماد شما عزیزان یکی از اهداف دکتر ایزدپناه است. شما می‌توانید با خیالی آسوده و با کم‌ترین عوارض عمل جراحی مدنظر خود را به ایشان بسپارید.  برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت دکتر ایزد پناه به نشانی www.drkambiz-izadpnah.com  مراجعه کنید. همچنین برای مشاهده نمونه کارهای دکتر پیج اینستاگرام دکتر ایزدپناه  ایشان را دنبال نمایید.