Dmax

طرز تهیه دلمه هویج

دلمه هویج طرز تهیه دلمه هویج

 

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم برای دلمه هویج :

هویج درشت7 الی 8 عدد
 آببه مقدار لازم
 روغن زیتون3 قاشق سوپخوری
 گوشت چرخ کرده500 گرم
پیاز خرد شدهیک عدد
دانه کاج2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز پودر شدهبه مقدار لازم
برگ جعفری ریز خرد شده60 گرم
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاه پودر شدهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه دلمه هویج :

هویج ها را پوست کنده و به ابعاد 80 الی 10 سانتی برش دهید.

آنها را در مقداری آب بپزید. سپس درون آنها را خالی کنید و در مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید. بقیه روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کباب ترکی با مرغ 2

 

پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. دانه کاج را اضافه کرده و تفت دهید. پس از گذشت یک الی دو دقیقه رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

 

برگ جعفری ریز خرد شده را در آخر اضافه کنید. داخل هویج ها را با مخلوط گوشت پر کنید.

آنها را به صورت عمودی در قابلمه قرار دهید. دو پیمانه آب داغ به آنها اضافه کنید. اجازه دهید روی حرارت بپزند و نرم شوند. سپس سرو کنید.