طرز تهیه 4 مدل شیرینی فانتزی خوشمزه

طرز تهیه شیرینی فانتزی

طرز تهیه چند مدل شیرینی فانتزی خانگی و خوشمزه

خانم های باسلیقه معمولا به دنبال تهیه انواع شیرینی فانتزی هستند که علاوه بر ایجاد تنوع در ظاهر شیرینی ها ، بتوانند طعم های جدید را تجربه کنند و میز پذیرایی زیباتری بچینند.

در این مقاله شما را با طرز تهیه انواع شیرینی فانتزی که دستور تهیه بسیار ساده ای دارند آشنا می کنیم . این شیرینی های فانتزی طعمی جدید و خوشمزه و ظاهری زیبا و فانتزی دارند که میتوانید مهمانانتان را با آن ها غافلگیر کنید و میز پذیرایی زیباتری بچینید.

کوکی مارمالادی

مواد لازم کوکی مارمالادی

 

کره  ۱۶۰ گرم
پودر قند ۱۳۰ گرم
آرد ۲۳۵ گرم
تخم مرغ  ۱ عدد
پودر بادام ۱۰۰ گرم
وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
نمک کمی
رنگ خوراکی قرمز به میزان لازم
پودر پسته به میزان لازم

 

طرز تهیه شیرینی فانتزی – کوکی مارمالادی

طرز تهیه کوکی مارمالادی

تمام مواد را کناری بگذارید تا به دمای محیط برسند.

کره را با همزن بزنید تا یکدست شود.

پودر قند را حین هم زدن کم کم اضافه کنید و حدود 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و حجیم شود.

تخم مرغ ها و سپس وانیل را حین هم زدن اضافه کنید تا بکدست شود.

نمک ، پودر بادام و نیمی از آرد را جدا گانه الک کنید و سپس کم کم به مخلوط کره اضافه نمایید و با لیسک به آرامی مواد را به خورد هم بدهید تا یکدست شود.

آرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی داشته باشید که به دست نچسبد.

خمیر را در پلاستیک پیچیده و نیم ساعت در یخچال بگذارید استراحت کند.

سطح میز کار را آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر نیم سانتی متر با وردنه پهن کنید و با کاتری که وسطش  گودتر باشد ، قالب بزنید.

کوکی ها را قالب بزنید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است بچینید و به مدت 8 – 12 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید تا بپزد و کف کوکی ها کمی طلایی شود.

بعد از این که کوکی ها سرد شدن وسط آن ها را با مارمالاد توت فرنگی یا بریلو پر کنید و رویش کمی پودر پسته بپاشید.

پاستیل هندوانه ای شب یلدا

مواد لازم پاستیل هندوانه ای شب یلدا

 

مواد لازم لایه قرمز رنگ استیل
ژله انار + پودر ژلاتین یک بسته + 2 قاشق غذاخوری
 آب سرد دو سوم لیوان
گلوکز  یک ق غ
مواد لازم لایه سفید رنگ پاستیل
 ژله آلوئورا + پودر ژلاتین نصف بسته + 1 ق غ
آب سرد  یک سوم  لیوان
ماست یا شیر دو ق غ
مواد لازم لایه سبز رنگ پاستیل
 ژله کیوی + پودر ژلاتین نصف یک بسته + 1 ق غ
 آب سرد یک سوم لیوان
گلوکز یک ق غ
تخم خرفه برای دانه های سیاه هندوانه  به میزان لازم

 

طرز تهیه شیرینی فانتزی – پاستیل هندوانه ای شب یلدا

طرز تهیه پاستیل هندوانه ای شب یلدا

از گلوکز برای کشدار شدن بافت پاستیل ها استفاده می کنیم و در صورت تمایل میتوانید از دستور تهیه حذفش کنید ولی پاستیل شما بعد از سرد شدن دیگر حالت کشدار نخواهد داشت.

قالب های سیلیکونی کوچک را با طرح های دلخواه اماده کنید.

ژله قرمز و پودر ژلاتین و آب سرد را مخلوط نموده روی بخار کتری بگذارید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود و مایع شفافی داشته باشید. کف روی ژلاتین را بگیرید تا نتیجه نهایی کار شفاف تر باشد.

گلوکز را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود و ژله را از روی حرارت برداشته کناری بگذارید تا از داغی بیوفتد.

نصف قالب ها را با ژله قرمز پر کنید و سپس در چند دقیقه در فریزر قرار دهید تا نیم بند شود.

ژله سفید را به همین ترتیب آماده کنید، البته دیگر نیازی به برداشتن کف روی ژله نیست، بعد از این که ژله کمی از حرارت افتاد ، شیر یا ماست را به آن اضافه کرده مخلوط کنید و یک لایه نازک از آن روی ژله قرمز بریزید و دوباره چند دقیقه در فریزر قرار دهید تا نیم بند شود.

ژله سبز را هم به همین شکل آماده کنید و کف رویش را بگیرید سپس گلوکز را اضافه کرده و کناری بگذارید تا از داغی بیوفتد و سپس روی قالب ها را پر کنید و به مدت نیم ساعت در فریزر با 2 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرید.

پاستیل های هندوانه ای را از قالب در آورده در ظرف دلخواه بچینید و به جای دانه هندوانه رویشان تخم خرفه بپاشید.

با این این پاستیل های فانتزی شب یلدا که جلوه بسیار زیبایی به میزتان می دهد  ، مهمان هایتان را شگفت زده کنید.

مینی تارت میوه ای

مواد لازم مینی تارت میوه ای

برای 40 عدد مینی تارت

 

آرد سفید  سیصد گرم (دو لیوان )
پودر قند سه ق غ
کره  صد و بیست و پنج گرم
وانیل   نوک ق چ
تخم مرغ  یک‌عد
 مواد لازم کرم تارت
شکر هفت ق غ
نشاسته ذرت  دو ق غ
آرد   دو ق غ
شیر یک‌و نیم لیوان‌
وانیل نوک ق چ

 

طرز تهیه شیرینی فانتزی – مینی تارت میوه ای

طرز تهیه مینی تارت میوه ای

برای تهیه خمیر تارت ، آرد را الک کنید.

کره را که کاملا سرد است با چاقو نگینی خرد کنید و به آرد سرد اضافهکنید.

کره را با غذا ساز چنگال به خورد آرد بدهید تا شکل خرده نان بگیرد.

از دست برای این کار استفاده نکنید چون گرمای دست باعث به روغن افتادن خمیر تارت می شود و کیفیتش از بین خواهد رفت.

بعد از این که ترکیب آرد و کره به شکل خرده نان شد، بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط نمایید تا خمیری شکل شود.

خمیر را گرد کرده و در کیسه فریزد بگذارید و با وردنه صافش کنید و به مدت نیم ساعت  در یخچال بگذارید استراحت کنید.

تکه ای از خمیر را جدا کرده و به ضخامت نیم سانت پهن کنید و با کاتر دلخواه قالب بزنید.

خمیر ها را داخل قالب مینی تارت قرار داده و با انگشت کمی فشار دهید تا حالت گود پیدا کند

کف هر قالب را با چنگال سوراخ کنید که موقع پخت ، پف نکند.

قالب ها را در سینی فر بچینید و به مدت 15 – 20 دقیقه در فری که از قبل با دمای 160 درجه گرم شده است قرار دهید تا بپزد.

روش پخت مینی تارت روی گاز :

تابه ای دربسته  را  رو مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت ملایم بگذارید تا کاملا داغ شود  سپس قالب های تارت را درون تابه قرار دهید و بعد از 20 دقیقه چک کنید که پخته است یا نه .

خمیر تارت را کناری بگذارید تا کاملا سرد شود و سپس از قالب خارج کنید.

برای تهیه کرم تارت آرد و نشاسته ذرت را مخلوز کرده و شیر را کم کم اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود و گلوله ای در آن باقی نماند.

شکر را اضافه کرده روی حرارت  ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید.

بعد از حدود 15 دقیقه کرم غلیظ می شود و می توانید شعله را خاموش کرده و وانیل را به آن اضافه کنید و اجازه  دهید از داغی بیوفتد سپس داخل تارت ها را با کرم پر کنید و روی هر کدام یک برش میوه قرار دهید و یک قاشق چایخوری ژله آلوئه ورا نیم بند روی میوه ها بریزید تا حالت شیشه ای پیدا کند.

این مینی تارت فانتزی و زیبا  را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شده و آماده سرو شود.

رولت نارنگی یخچالی

مواد لازم رولت نارنگی یخچالی

 

   بیسکویت ۱0۰ گرم
 موز 120 گرم
 پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
 پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
 عسل یک قاشق غذاخوری
تارنگی  5 – 6 عدد

 

طرز تهیه شیرینی فانتزی – رولت نارنگی یخچالی

طرز تهیه رولت نارنگی یخچالی

موز را پوره کنید.

بیسکویت را خرد کرده ( نیازی نیست کاملا پودر شود و بهتر است حالت خرده نان داشته باشد ) و با پودر کاکائو مخلوط نمایید و سپس موز را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی شود.

پنیر خامه ای و عسل را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا زمانی که جای پره های همزن رویش باقی بماند.

با وردنه خمیر را روی سلفون به شکل مستطیل باز کنید.

در صورت نیاز با چاقو اضافه های خمیر را بزش بزنید.

مخلوط پنیر خامه ای را به صرت یکنواخت با کمی فاصله از لبه ها روی خمیر پهن کنید.

نارنگی ها را پوست گرفته و در سمت کوتاه تر مستطیل  به حالتی که خط حفره میانی نارنگی به موازات ضلع کوتاه تر مستطیل باشد پشت سر هم بچینید.

با کمک سلفون از سمت نارنگی ها ، خمیر را رول کنید.

لبه رولت را با دست کمی فشار دهید تا بچسبد .

کناره های استوانه رولت را با مخلوط پنیر خامه ای پر کنید و سپس سر و ته سلفون را بسته و به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد.

قبل از سرو این رولت فانتزی زیبای یخچالی را برش بزنید.

 

منبع: بیتوته