طرز تهیه نوشیدنی با دانه چیا

دو نوع نوشیدنی خوشمزه با دانه چیا

چیا (نام انگلیسی: Chia) گیاهی یک ساله از خانواده نعناعیان است. این گیاه را برای مصرف دانه آن می کارند، گرچه خود گیاه کاربرد تزئینی هم دارد.

چیا دارای خواص آنتی اکسیدانی بالایی بوده و برای سلامتی و زیبایی پوست بسیار مفید است

 

نحوه درست کردن چیا فرسکا

 

چیا فرسکا

مواد لازم برای چیا فرسکا :

آب نارگیل  2 پیمانه
 آب لیمو ترش  4 قاشق سوپخوری
 دانه چیا  1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه چیا فرسکا :

آب نارگیل، آب لیموترش (یا آب آناناس) و دانه چیا را با هم مخلوط کرده و سرو کنید (در صورت تمایل نیز می توانید به آن یخ بیفزایید.)

 

 

طرز تهیه لیموناد آلبالو

 

لیموناد آلبالو

مواد لازم برای لیموناد آلبالو :

آب آلبالو  سه چهارم پیمانه
 آب نارگیل  2 پیمانه
 آب لیموترش تازه  یک سوم پیمانه
 عسل  3 قاشق سوپخوری
دانه چیا 4 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه لیموناد آلبالو :

آب نارگیل، آب لیموترش تازه، آب آلبالو (یا 1 پیمانه پوره آلبالو)، عسل و دانه چیا را داخل پارچی ریخته و با هم مخلوط کنید.

پارچ حاوی مواد را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید و هر 5 دقیقه آن را با استفاده از قاشقی هم بزنید. لیموناد را داخل لیوان به دلخواه سرو کنید.