دو نوع نوشیدنی خوشمزه با دانه چیا
چیا (نام انگلیسی: Chia) گیاهی یک ساله از خانواده نعناعیان است. این گیاه را برای مصرف دانه آن می کارند، گرچه خود گیاه کاربرد تزئینی هم دارد.
چیا دارای خواص آنتی اکسیدانی بالایی بوده و برای سلامتی و زیبایی پوست بسیار مفید است
نحوه درست کردن چیا فرسکا
چیا فرسکا
مواد لازم برای چیا فرسکا :
آب نارگیل | 2 پیمانه |
آب لیمو ترش | 4 قاشق سوپخوری |
دانه چیا | 1 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه چیا فرسکا :
آب نارگیل، آب لیموترش (یا آب آناناس) و دانه چیا را با هم مخلوط کرده و سرو کنید (در صورت تمایل نیز می توانید به آن یخ بیفزایید.)
طرز تهیه لیموناد آلبالو
لیموناد آلبالو
مواد لازم برای لیموناد آلبالو :
آب آلبالو | سه چهارم پیمانه |
آب نارگیل | 2 پیمانه |
آب لیموترش تازه | یک سوم پیمانه |
عسل | 3 قاشق سوپخوری |
دانه چیا | 4 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه لیموناد آلبالو :
آب نارگیل، آب لیموترش تازه، آب آلبالو (یا 1 پیمانه پوره آلبالو)، عسل و دانه چیا را داخل پارچی ریخته و با هم مخلوط کنید.
پارچ حاوی مواد را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید و هر 5 دقیقه آن را با استفاده از قاشقی هم بزنید. لیموناد را داخل لیوان به دلخواه سرو کنید.