مواد لازم برای لازانیا سبزیجات :
* روغن هسته انگور | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز، برش خورده | 2 عدد |
سیر بزرگ، خرد شده | 2 حبه |
کدو سبز بزرگ، به صورت مکعبی خرد شده | 2 عدد ( 400 گرم ) |
فلفل دلمه ای زرد و قرمز، خرد شده | از هر کدام یک عدد |
بادمجان بزرگ، برش خورده | یک عدد |
گوجه فرنگی خرد شده | 400 گرم |
پوره گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
آب سبزیجات | 2 قاشق چایخوری |
ریحان تازه، خرد شده | 15 گرم + چند عدد برگ |
لازانیا سبوس دار | 6 ورق ( 105 گرم ) |
پنیر موزرلا، خرد شده | 125 گرم |
* روغن هسته انگور ( اگر نداشتید از روغن های دیگر استفاده کنید )
دستور پخت لازانیا سبزیجات با آرام پز :
روغن را در یک ماهی تابه بزرگ نچسب گرم کنید و به مدت 5 دقیقه پیاز و سیر را در آن بپزید، مرتب سیر و پیاز را بهم بزنید تا نرم شوند. کدو، فلفل، بادمجان، گوجه فرنگی، پوره گوجه فرنگی، آب سبزیجات و ریحان خرد شده را اضافه کنید. خوب بهم بزنید، در ماهی تابه را بگذارید و اجازه دهید 5 دقیقه بپزند. وسوسه نشوید که به ترکیب، مایعات بیشتری اضافه کنید چون خود سبزیجات وقتی می پزند آب پس می دهند.
چهار برش بادمجان را در کفِ آرام پز بگذارید و رویش دو ورق لازانیا قرار دهید. یک سوم میکس سبزیجاتی که درست کردید را اضافه کنید و سپس دو ورق لازانیا دیگر روی آن قرار دهید. و با باقی مانده مواد نیز همین کار را بکنید. درپوش آرام پز را بگذارید و در حرارت بالا به مدت دو و نیم تا سه ساعت بپزید، درست تا زمانی که سبزیجات و لازانیا نرم شوند. آرام پز را خاموش کنید.
موزارلا را روی سبزیجات بریزید، سپس درپوش آرام پز را بگذارید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند تا پنیر ذوب شود و مواد را بپوشاند. حالا می توانید لازانیا را به همراه چند برگ ریحان سرو کنید.
مواد گفته شده در این دستور پخت برای 4 وعده است. هر وعده شامل یک قطعه به همراه موادش است.
اطلاعاتی که در ادامه گفته می شود مربوط به یک وعده از این غذا است.
کالری: 325
چربی در یک وعده: 11 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 5 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 36 گرم
قند در یک وعده: 17 گرم
فیبر در یک وعده: 11 گرم
پروتئین در یک وعده: 15 گرم
نمک در یک وعده: 0.44 گرم