خرما بریز یک دسر مقوی برای افطاری ماه رمضان
مواد لازم تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :
آرد | یک پیمانه |
خرما | 400 گرم |
کنجد | یک قاشق غذاخوری |
روغن | سه قاشق غذاخوری |
زیره، هل، دارچین و تخم گشنیز | به مقدار لازم |
طرز تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :
ابتدا آرد را حرارت دهید و وقتی به رنگ قهوه ای متمایل شد، به آن روغن اضافه کنید و هم بزنید.
زیره، هل و دارچین را به همراه خرمای هسته گرفته و کنجد، اضافه و خوب آن را له کنید و در پایان روی سینی پهن کنید و برش بزنید.