روش تهیه چند نوع سالاد چیکن

طرز تهیه چند نوع سالاد چیکن

سالاد چیکن با اینکه نام سالاد داشته اما یک غذای کامل با ترکیب پروتئین گوشت و سبزیجات مختلف درست می شود. می توانید کالری سس مصرفی در سالاد مرغ را کاهش دهید، غذا و رژیم غذایی کامل و سالمی داشته باشید که شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد و از پرخوری جلوگیری می کند. سالاد چیکن بسیار خوشمزه بوده و اغلب با سینه مرغ کبابی یا آب پر درست می شود و جایگزینی خوب، ساده و کم کالری برای سالاد سزار می باشد.

مواد مورد نیاز سالاد چیکن گریل

آویشن 1 پنس ، سینه مرغ نصف یک عدد ، نمک یک سوم قاشق ، فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایی خوری ، کاهو 4 برگ ، پیاز یک عدد ، آبلیمو یک قاشق غذاخوری ، سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری ، روغن زیتون یک قاشق غذاخوری ، جعفری یک قاشق غذاخوری ، گوجه گیلاسی 5 عدد ، پاپریکا نصف قاشق چایی خوری

مواد مورد نیاز سس کنجد

نمک نصف قاشق چایی خوری ، آویشن یک چهارم قاشق چایی خوری ، آب یک قاشق غذاخوری ، ارده یک قاشق غذاخوری ، فلفل نصف قاشق چای خوری

روش تهیه سالاد چیگن گریل

برای درست کردن سالاد چیکن گریل با سس مخصوص، سینه مرغ را با نمک، پاپریکا ، آویشن و لیمو، سس کچاپ و روغن زیتون مزه دار نمایید. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن نمایید. سینه مرغ را در سینی فر قرار دهید و در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت حدود 20 دقیقه بگذارید تا بپزد و می توانید مرغ را در قالب گریل یا با گریل بپزید. کاهو را بشویید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود و آن را 2 انگشت برش دهید و ته ظرف را با کاهو پر نمایید. گوجه گیلاسی ها را خرد کرده و روی کاهو دور ظرف قرار دهید. خیار را شستشو داده و نصف کنید و حلقه کرده و روی کاهو بگذارید. پیاز را خرد خلالی کرده و در وسط ظرف قرار دهید. جعفری را خرد کنید. سینه مرغ را به صورت اریب برش می دهیم و روی سالاد می گذاریم و با جعفری می پاشیم. برای درست کردن سس سالاد مرغ همه مواد سس را با هم مخلوط کنید و سپس کاهو و مرغ کبابی را ریخته و سرو کنید.

سالاد چیکن و قارچ

کره 25 گرم ، کاهو به میزان لازم ، سینه مرغ بی استخوان یک عدد ، فلفل ، گوجه و خیار به میزان لازم ، قارچ 7 تا 8 عدد

روش درست کردن سالاد قارچ و چیکن

مرغ را با چند ورقه پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران دم کرده مزه دار کرده و به مدت 5-4 ساعت در یخچال بگذارید بعد به قطعات مستطیلی برش دهید و در روغن سرخ کنید یا کبابی کنید. مرغ کبابی معمولا شیک تر و با شکوه تر است. قارچ ها را ورقه ای برش دهید و در تابه ای با حرارت زیاد سرخ کرده تا آب نریزد. پس از خنک شدن مرغ و قارچ ،کاهو را به قطعات بزرگ برش دهید. گوجه و خیار را خرد کنید. فلفل را به صورت مربع یا ورقه برش دهید. هویج را رنده کنید. همه مواد را ترکیب کرده و سرو کنید. برای تهیه سس سالاد مرغ می توانید از دو ترکیب استفاده کنید. سرکه بالزامیک، روغن زیتون، نمک، فلفل، آویشن سس مایونز، ماست، روغن زیتون، آب لیمو ترش، پوست لیمو رنده شده، نمک، فلفل، ادویه جات

سالاد چیکن ترکیه ای

موارد مورد نیاز سالاد ترکیه ای چیکن

نخود پخته فرنگی 1.2 پیمانه ، سس مایونز 250 گرم ، پیاز دو عدد ، سینه مرغ 600 گرم ، سرکه سه قاشق غذاخوری ، شکر دو قاشق خوری ، ذرت یک پیمانه ، خیارشور نگینی 1.2 پیمانه ، هویج فرنگی پخته شده خرد شده 1 پیمانه ، شوید خرد تازه به میزان لازم ، نمک و فلفل به میزان لازم

مرغ را با نمک ، فلفل ، کمی آب و پیاز پخته و پس از سرد شدن به روش مکعبی خرد نمایید سبزیجات را با مرغ مخلوط نمایید.نمک ، فلفل ، سس مایونز ، سرکه و شکر را ترکیب کرده و به سالاد بیفزایید و سی دقیقه در یخچال قرار داده تا مزه دار گردد و بعد مصرف کنید.

سالاد چیکن مکزیکی

موارد مورد نیاز برای هشت نفر

آووکادو 2 عدد ، نان ترتیلا 8 عدد ، نمک نصف قاشق ، آبلیمو یک قاشق غذاخوری ، لوبیا له شده و پخته یک لیوان ، پنیر گودا رنده شده یک لیوان ، کاهوی خرد دو لیوان ، سس گوجه فرهنگی خرد شده یک لیوان ، فیله مرغ چهار تکه

روش درست کردن سالاد چیکن مکزیکی

فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. کف سینی فر را با یک لایه فویل و سپس یک لایه کاغذ روغنی بپوشانید. نان های ترتیلا را در سینی فر گذاشته و به مدت 8 دقیقه بپزید تا ترد شوند. آووکادو را خرد کرده و توسط نمک و آب لیمو مزه دار نمایید. نان های ترتیلا را با پوره لوبیا مالیده و آووکادو را روی آن بریزید. فیله ها را برش داده و روی نان قرار دهید. پنیر گودا رنده شده را روی مواد بمالید و برای 7-10 دقیقه در فر بگذارید. بعد از پخت، کاهوی خلال شده را روی نان قرار داده و سس سالسا را ​​روی آن قرار دهید و مصرف نمایید.

 

گردآوری: بخش آموزش آشپزی روبکا