روغن جدا کننده کیک از قالب

 

در کیک پزی این یک اصل است که اول قالب را با روغن جامد یا کره چرب کنیم. بعد آردپاشی کنیم و اضافه های آن را بتکانیم… این روغن هم در واقع چیزی جز این نیست ولی خب کثیف کاری چرب و آردپاشی را ندارد و یک بار که درست کنید داخل یخچال دارید.

 

مواد لازم :

آرد سفید (یا مخلوط آرد و پودرکاکائو) برای کیک های تیره ۵۰ گرم
 روغن جامد یا کره یا روغن صاف قنادی ۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم

 

طرز تهیه  :

کره یا روغن جامد و روغن مایع و آرد را با هم در ظرفی ریخته اول با دور کند همزن هم می زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

وقتی مواد با هم مخلوط شد، با دور تند همزن چند دقیقه می زنیم تا رنگ آن کمی روشن و حجم آن هم یک مقدار بیشتر شود.

روغن جدا کننده را در شیشه در بسته در یخچال نگهداری کنید مایعی که بدست می آید غلظت آن شبیه ماست خامه ای باید باشد نه سفت تر نه شل تر.

اگر این روغن جدا کننده را با کره درست کردید، داخل ظرف دردار و در فریزر قرار بدهید، زیرا داخل یخچال احتمال کپک زدن آن هست.

از مقدار مواد کمتری هم می توانید استفاده کنید، مثلا از هرکدام سی گرم.

 

سایر نکات:

از این روغن برای انواع ته دیگ و مافین و کاپ کیک و انواع کیک ها داخل قالب های متنوع استفاده کنید.

برای مالیدن روغن می شود هم از برس و هم از انگشت استفاده کرد.

همه جای قالب های پر زوایا را با دقت روغن بمالید تا کیک راحت در بیاید و جایی گیر نکند.