Dmax

طرز تهیه کوکی کاتلا

how2 cook2 cookie1 طرز تهیه کوکی کاتلا

 

مواد لازم برای تهیه کوکی کاتلا :

آرد ۲۰۰ گرم
 کره سرد مکعبی خرد شده ۱۰۰ گرم
 نشاسته ۲ قاشق سوپخوری
 پودر قند ۲۰ گرم
خامه۲ قاشق سوپخوری
کاتلا۴ قاشق سوپخوری
دارچین۱ قاشق چایخوری
جوز هندییک چهارم قاشق چایخوری
کاتلامقداری برای تزیین
شکلات ذوب شدهمقداری برای تزیین

 

طرز تهیه کوکی کاتلا :

آرد، کره، نشاسته، پودر قند، خامه، کاتلا، دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست آد. خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار داده و اجازه دهید حدود یک ساعت استراحت کند.

خمیر را با وردنه، نازک باز کنید و با کاتر به صورت یک اندازه برش بزنید و داخل سینی بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.

بیشتر بخوانید:  نکاتی برای پخت پیتزا در خانه

بعد از خنک شدن روی یک لایه بیسکویت مقداری کاتلا بمالید و لایه دیگر بیسکویت را روی آن قرار دهید و با شکلات ذوب شده تزیین کنید.

 

  how2 cook2 cookie2 طرز تهیه کوکی کاتلا

طرز تهیه کوکی کاتلا

گردآوری:سایت روبیکا