مواد لازم برای تهیه کوکی کاتلا :
آرد | ۲۰۰ گرم |
کره سرد مکعبی خرد شده | ۱۰۰ گرم |
نشاسته | ۲ قاشق سوپخوری |
پودر قند | ۲۰ گرم |
خامه | ۲ قاشق سوپخوری |
کاتلا | ۴ قاشق سوپخوری |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
جوز هندی | یک چهارم قاشق چایخوری |
کاتلا | مقداری برای تزیین |
شکلات ذوب شده | مقداری برای تزیین |
آرد، کره، نشاسته، پودر قند، خامه، کاتلا، دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست آد. خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار داده و اجازه دهید حدود یک ساعت استراحت کند.
خمیر را با وردنه، نازک باز کنید و با کاتر به صورت یک اندازه برش بزنید و داخل سینی بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.
بعد از خنک شدن روی یک لایه بیسکویت مقداری کاتلا بمالید و لایه دیگر بیسکویت را روی آن قرار دهید و با شکلات ذوب شده تزیین کنید.
طرز تهیه کوکی کاتلا
گردآوری:سایت روبیکا