طرز تهیه کوکی کاتلا

how2 cook2 cookie1 طرز تهیه کوکی کاتلا

 

مواد لازم برای تهیه کوکی کاتلا :

آرد ۲۰۰ گرم
 کره سرد مکعبی خرد شده ۱۰۰ گرم
 نشاسته ۲ قاشق سوپخوری
 پودر قند ۲۰ گرم
خامه۲ قاشق سوپخوری
کاتلا۴ قاشق سوپخوری
دارچین۱ قاشق چایخوری
جوز هندییک چهارم قاشق چایخوری
کاتلامقداری برای تزیین
شکلات ذوب شدهمقداری برای تزیین
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه میلک شیک نوتلا

 

طرز تهیه کوکی کاتلا :

آرد، کره، نشاسته، پودر قند، خامه، کاتلا، دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست آد. خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار داده و اجازه دهید حدود یک ساعت استراحت کند.

خمیر را با وردنه، نازک باز کنید و با کاتر به صورت یک اندازه برش بزنید و داخل سینی بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پای سیب و قره قاط

بعد از خنک شدن روی یک لایه بیسکویت مقداری کاتلا بمالید و لایه دیگر بیسکویت را روی آن قرار دهید و با شکلات ذوب شده تزیین کنید.

 

  how2 cook2 cookie2 طرز تهیه کوکی کاتلا

طرز تهیه کوکی کاتلا

گردآوری:سایت روبیکا