طرز تهیه چیز کیک انجیر سیاه

black fig2 cupcakes1 طرز تهیه چیز کیک انجیر سیاه

 

مواد لازم برای چیز کیک انجیر سیاه :

مغز گردو   ۱/۲ پیمانه
 بیسکوئیت مادر (یا بیسکوئیت ساده)  ۱ پیمانه
 شکر ۱/۴ پیمانه 
 کره آب شده ۶ قاشق غذاخوری 

 

مواد میانی چیز کیک انجیر سیاه :

 پنیر بز  ۲۸۰ گرم
 تخم مرغ ۲ عدد 
 عسل ۱/۳ پیمانه 
 وانیل  ۲ قاشق چایخوری
آب لیموترش ۱٫۵ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تاپینگ :

انجیر سیاه بزرگ  ۶ تا ۸ عدد 
 عسل ۱/۲ پیمانه 
 نمک دریایی ۱ قاشق غذاخوری 

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خوراک مجارستانی

طرز تهیه چیز کیک انجیر سیاه :

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. کف یک قالب مستطیلی باریک را با روغن گیاهی چرب کنید.

 

در غذاساز، بیسکوئیت، گردو و شکر را هم بزنید تا شبیه ماسه شوند. سپس، کره را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ی خورش ترشه سماق مازندرانی

مخلوط بیسکوئیت را کف قالب بریزید و با پشت قاشق به سمت پائین فشار دهید تا منسجم شوند.

 

برای تهیه فیلینگ، در یک کاسه بزرگ، پنیر بز و تخم مرغ را هم بزنید تا پف کنند. عسل، وانیل، آب لیموترش و نمک را افزوده و هم بزنید. سپس آن ها را روی مخلوط بیسکوئیت بریزید.

 

قالب چیزکیک را درون یک سینی بزرگ بگذارید. درون سینی آب بریزید. سپس آن ها را به مدت ۶۰ دقیقه در فر قرار دهید.

 

بیشتر بخوانید:  انواع طرز تهیه لواشک سیب با طعم های مختلف

اجازه دهید تا چیزکیک به مدت ۴ ساعت خنک شود.

در این فاصله، انجیرها را به صورت ورقه های نازک برش دهید. آن ها را روی چیزکیک بچینید.

در آخر روی چیزکیک انجیری، عسل و نمک دریایی بریزید و سرو کنید.