طرز تهیه لقمه های پنیری مرغ سوخاری

لقمه های پنیری مرغ سوخاری طرز تهیه لقمه های پنیری مرغ سوخاری

 

مواد لازم برای لقمه های پنیری مرغ سوخاری :

فیله مرغ۴۵۰ گرم
پنیر موزارلایک بسته
 پودر سوخاری ساده۲ پیمانه
ریحان خشک۱ قاشق غذاخوری
جعفری خشک۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق غذاخوری
 آردنصف پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
پودر سیربه مقدار لازم
پنیر پارمسانبه مقدار لازم برای تزیین
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
سس مارینارا۱ پیمانه
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ

 

طرز تهیه لقمه های پنیری مرغ سوخاری :

فیله های مرغ را به تکه های ۵ سانتی متری برش دهید.

 

با استفاده از یک چاقوی تیز و با احتیاط کامل، داخل فیله ها را باز کنید. مراقب باشید که لبه های آن پاره نشود.

 

پنیر موزارلا را به نوارهای باریک برش دهید و داخل هر کدام از حفره ها، یک تکه پنیر بگذارید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پیتزا پنیر

 

پودر سیر، ریحان خشک، جعفری خشک، نمک و پودر سوخاری را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.

 

مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر درون مخلوط پودر سوخاری بغلتانید.

روغن را درون یک قابلمه متوسط ریخته و تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه دمنوش زرشک

 

پس از داغ شدن روغن، هر دو طرف مرغ ها را درون آن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.

 

این مرغ ها را با پنیر پارمسان تزئین و به همراه سس مارینارا سرو کنید.