Dmax

طرز تهیه فیش برگر

فیش برگر طرز تهیه فیش برگر

 

مواد لازم برای فیش برگر برای 4 نفر :

 فیله قزل آلا 200 گرم
 شیر200 میلی لیتر
پیازچه ساطوریچهار عدد
 سیب زمینی آبپز200 گرم
سس مایونزیک قاشق چایخوری
تخم مرغ کوچکیک عدد
پودر نان خشک25 گرم
آرد ذرت یا آرد سفیدچهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سفیدبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم

 

طرز تهیه فیش برگر :

ماهی و پیازچه را 5 تا 6 دقیقه در شیر بجوشانید، سپس ماهی را آبکش کرده و پیازچه را هم نگه دارید.

 

ماهی را با چنگال خرد کنید، سپس سیب‌زمینی را پوره کنید، تخم مرغ را خیلی خوب بزنید و بعد پودر نان، سس مایونز و ماهی خردشده را هم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر به این مواد نمک و فلفل بزنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی

 

مایه را به شکل چهار برگر در آورده و در آرد بغلتانید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. روغن را داغ کرده و فیش برگرها را 10 دقیقه در آن سرخ کنید. روغن ماهی را با حوله کاغذی گرفته و با نان همبرگری سرو کنید.