Dmax

طرز تهیه ساق مرغ را با سبزیجات بهاری

chicken2 legs2 spring vegetables طرز تهیه ساق مرغ را با سبزیجات بهاری

 

مواد لازم :

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
 ساق مرغ با استخوان چهار عدد
 نمک یک دوم قاشق چایخوری
 فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری
* سیب زمینی کوچکیک فنجان
* مارچوبهیک و یک دوم فنجان
نخود فرنگییک چهارم فنجان
ترخون تازه و خرد شدهبه مقدار لازم

سیب زمینی کوچک که از وسط دو نیم شده باشد
مارچوبه که به قطعات 4 سانتی تقسیم شده باشد

مواد لازم برای موسیر سرکه ای:

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
 سرکه انگور یک قاشق غذاخوری
 موسیر خرد شده یک قاشق غذاخوری
 سس خردل یک قاشق چایخوری
نمکیک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاهیک چهارم قاشق چایخوری

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه دسر خربزه

دستور پخت ران مرغ :

فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. ماهی تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. به ساق های مرغ نمک و فلفل بزنید. ساق ها را از سمت پوستشان روی روغن داغ قرار دهید سپس تا زمانی که پوستش طلایی رنگ شود بپزید. حدود 10 دقیقه. ساق را برگردانید و سمت دیگر را نیز بپزید، حدود 5 دقیقه. ساق مرغ ها را به یک بشقاب منتقل کنید.

سیب زمینی ها را به ماهی تابه اضافه کنید و تکانشان دهید تا با روغن ماهی تابه چرب شوند. مرغ ها را دوباره به ماهی تابه بازگردانید. ماهی تابه را در فری که حالا گرم شده قرار دهید و اجازه دهید بماند تا زمانی که سیب زمینی ها تقریبا پخته شوند، 12 تا 15 دقیقه. مارچوبه و نخود فرنگی را به ماهی تابه اضافه کنید همشان بزنید تا چرب شوند. اجازه دهید حدود 3 تا 4 دقیقه در فر بمانند.

آماده کردن موسیر سرکه ای :

روغن، سرگه انگور، موسیر، خردل، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک بهم بزنید. ترکیب بدست آمده را روی سبزیجات و مرغ ها بریزید. سپس روی غذای خود کمی ترخون بریزید و بلافاصله سرو کنید.