Dmax

طرز تهیه دسر کرم طالبی

دسر کرم طالبی طرز تهیه دسر کرم طالبی

 

طرز تهیه دسر کرم طالبی

 

مواد لازم کرم طالبی :

 طالبی متوسط1 عدد
شیر1 پیمانه
شکربه میزان لازم
خامه250 گرم
پودر ژلاتین(یا به ازای هر لیوان آب طالبی 1 قاشق سر صاف)
آب سرد1 پیمانه

 

طرز تهیه کرم طالبی :

ابتدا یک آب طالبی مثل همیشه درست کنید.

طالبی را قاچ کنید و خرد کنید با کمی شکر بسته به شیرینی طالبی تان و ذائقه تان داخل مخلوط کن بریزید.

شکر آن باید از زمانی که آب طالبی درست می کنید بیشتر باشد چون قرار است چیزهای دیگر هم به آن اضافه شود.

 

داخل یک کاسه آب بریزید و روی آن پودر ژلاتین را بپاشید و بگذارید روی بخار کتری یا ماکروفر تا حل شود و کناری بماند تا از حرارت بیافتد.

بیشتر بخوانید:  اسموتی توت فرنگی و تمشک

حالا شیر و خامه را داخل مخلوط کن روی آب طالبی تان بریزید و آن را حسابی میکس کنید.

طوری که شکر حل نشده یا مواد یکدست نشده ای داخل پارچ تان دیده نشود.

 

در آخر هم ژلاتین حل شده و خنک شده را به آن اضافه کنید و یکی دو دور آن را مخلوط کنید.

قالبتان را آب بگردانید و داخل فریزر بگذارید 10 دقیقه ای جلوتر و حالا آن را بیرون بیاورید و موادتان را درون آن بریزید.

قالب های سیلیکونی بهتر است چرب شوند. برود داخل یخچال تا حسابی ببندد.