Dmax

طرز تهیه دسر بستنی و هلو

ice1 cream2 peaches طرز تهیه دسر بستنی و هلو

 

مواد لازم برای تهیه دسر بستنی و هلو :

آرد  دو سوم پیمانه
 شکریک چهارم پیمانه 
 بکینگ پودرسه چهارم پیمانه 
 کره یخ زده ۳ قاشق چایخوری
عصاره وانیلدو الی دو و نیم قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ۴ عدد
شکریک دوم پیمانه
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
هلوی تازه و خرد شدهیک پیمانه
مربای هلو۱ پیمانه
وانیل۱ قاشق چایخوری
شیر نارگیل۱ پیمانه

 

طرز تهیه دسر بستنی و هلو :
قبل از هر کاری فر را روی ۳۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید تا تمام نقاط فر هم دما شوند. آرد، شکر و بکینگ پودر را درون یک کاسه متوسط بریزید و با هم ترکیب کنید. کره را به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا به یک ترکیب یک دست و لطیف برسید.

خمیر به دست آمده را در نوارهای 2 سانتیمتری روی سینی گاز بچینید و برای مدت 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد.

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کوکی کاتلا

برای آماده کردن بستنی، شکر، نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا یک سس لطیف به دست آید. آن را تحت یک حرارت ملایم و در مدت طولانی قرار دهید تا بپزد و در تمام مدت لازم است که آن را هم بزنید تا زمانی که مخلوط تان کمی غلظت پیدا کند و ضخیم شود.

می‌توانید از بستنی وانیلی آماده استفاده کنید و آن را با مربای هلو ترکیب کنید و دوباره در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

 

نصف پیمانه از مربای هلو، عصاره وانیل و شیر نارگیل را درون مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. آن‌ها را درون یک ظرف در دار بریزید و آن را درون کاسه بستنی ساز بریزید و اجازه دهید تا حاضر شود.

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه دسر کرم نسکافه شکلات

یک لایه بستنی درون ظرف سروتان بریزید کمی از مربای هلو روی آن بریزید و مقداری از خمیرهای پخته شده را روی آن قرار دهید و این مراحل را تکرار کنید تا موادتان به اتمام برسد. در نهایت روی آن را بپوشانید و تا زمان سرو درون فریزر قرار دهید و هنگامی که خواستید این دسر را سرو کنید روی آن را با هلوهای تکه تکه شده تزیین کنید.