طرز تهیه خرما بریز ویژه ماه رمضان

 

خرما بریز یک دسر مقوی برای افطاری ماه رمضان

 

مواد لازم تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :

 آرد  یک پیمانه
 خرما 400 گرم
کنجد یک قاشق غذاخوری
 روغن  سه قاشق غذاخوری
زیره، هل، دارچین و تخم گشنیز به مقدار لازم

 

طرز تهیه خرما بریز برای افطاری ماه رمضان :

ابتدا آرد را حرارت دهید و وقتی به رنگ قهوه ای متمایل شد، به آن روغن اضافه کنید و هم بزنید.

زیره، هل و دارچین را به همراه خرمای هسته گرفته و کنجد، اضافه و خوب آن را له کنید و در پایان روی سینی پهن کنید و برش بزنید.

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه روغن دنبه گوسفندی