Dmax

طرز تهیه تاس کباب بادمجان و به

grilled2 eggplant goat1 طرز تهیه تاس کباب بادمجان و به

 

طرز تهیه تاس کباب بادمجان و به

 

تاس کباب یک خوراک گوشتی سنتی و خیلی خوشمزه است که همراه با سبزیجات مختلفی درست می شود. برای تهیه این غذای لذیذ مواد را لایه لایه روی هم چیده و می پزیم.

 

تعداد : ۴ نفر

زمان آماده سازی و پخت: ۲ ساعت

سطح دشواری : آسان

 

مواد لازم برای تهیه تاس کباب بادمجان و به :

 گوشت گوسفندی یا گوسالهنیم کیلو (۵۰۰ گرم) 
 به۴ عدد متوسط 
 بادمجان۳ عدد متوسط 
سیب زمینی ۲ عدد متوسط 
گوجه فرنگی۴ عدد متوسط
هویج۳ عدد متوسط
آلو خورشتی۸-۱۰ عدد
رب گوجه رنگی۲ قاشق غذاخوری
آب یا آب گوشت۱ لیوان
لیمو ترش۱ عدد کوچک
سیر رنده شده یا پودر سیریک قاشق سوپخوری
فلفل چیلی۱ عدد
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاه و فلفل قرمزاز هر کدام نصف قاشق چایخوری

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کرم توت فرنگی

طرز تهیه تاس کباب بادمجان و به :

اگر از گوشت گوسفندی استفاده کنید همراه با مواد می پزد ولی اگر از گوشت گوساله استفاده کنید باید اول آن را بپزید.

 

گوشت گوساله را تمیز بشویید و به قطعات خورشتی ریز برش دهید.

یک قابلمه بزرگ را روی اجاق کمی گرم کنید مقداری روغن ته قابلمه بریزید، پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن به مدت ۵ دقیقه تفت دهید، گوشت را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

مقداری آب روی گوشت ریخته و به مدت یک ساعت بپزید. (اگر گوشت را داخل زودپز میپزید ۳۰ دقیقه کافی است.)

 

بیشتر بخوانید:  نکاتی برای گرم کردن کنسروها

بادمجان ها را تمیز شسته و پوست بکنید و به قطعات مربعی شکل یا دایره ای برش دهید، به مدت نیم ساعت داخل آب و نمک بریزید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود سپس آبکش کنید.

پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی و بِه را حلقه حلقه برش دهید.

 

وقتی همه مواد آماده شد، هر لایه را که می چینید مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز آب لیمو ترش و سیر را روی مواد بپاشید. (در صورت تمایل می توانید سیر را حذف کنید.)

داخل یک قابلمه متوسط ابتدا پیاز حلقه حقه شده، گوشت خرد شده، و هویج و بادمجان را کف قابلمه به ترتیب ردیف ردیف بچینید.

 

یک لایه بِه خرد شده روی آنها بچینید، سپس یک ردیف سیب زمینی روی آن قرار دهید.

گوجه فرنگی حلقه حلقه شده را روی سیب زمینی ها بچینید. گوجه فرنگی زود له می شود آن را آخر بچینید.

بدون اینکه آب اضافه کنید قابلمه را روی حرارت خیلی ملایم به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کمی آب بیندازد.

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه فینگر فود رانگون

در این فاصله دو قاشق رب گوجه فرنگی را همراه با یک لیوان آب گوشت یا آب معمولی مخلوط و یک عدد فلفل چیلی اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس آن را روی مواد داخل قابلمه بریزید تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

بعد از بیست دقیقه پخت، آلو خورشتی را که شسته اید روی تاس کباب بریزید و اجازه دهید حدود نیم ساعت بپزد.

تاس کباب را داخل ظرف بکشید و سرو کنید.