خانه / آموزش آشپزی / طرز تهیه اریس کاکائویی کشی

طرز تهیه اریس کاکائویی کشی

eris1 cacao preparation1 طرز تهیه اریس کاکائویی کشی

 

مواد لازم برای تهیه اریس کاکائویی کشی :

شیر ۲ پیمانه 
 شکرنصف پیمانه 
کاکائو نصف پیمانه 
کره  ۲۵ گرم
خلال پستهبه میزان لازم

 

طرز تهیه اریس کاکائویی کشی :

همه مواد را با هم مخلوط کنید و داخل یک قابلمه ترجیحاً لعابی یا مسی بریزید، بگذارید روی حرارت ملائم تا بجوشد، وقتی جوشید حرارت را کم کنید و گاهگاهی هم بزنید تا ته ظرف نچسبد.

 

وقتی غلظت آن مثل فرنی شد از روی حرارت بردارید.

 

کف یک سینی پلاستیک بکشید و مایع رو بریزید توی آن و صاف کنید بعد روی آن را با پسته بپوشانید، بگذارید ۵ ساعت در دمای معمولی اتاق بماند تا خودش را بگیرد، بعد به صورت مستطیل برش بزنید.

 

بیشتر بخوانید:  روش های تهیه برگه زردآلو

میزان کاکائو بستگی به خودتان دارد می‌توانید کم یا زیاد کنید هرچقدر بیشتر باشد شکلات شما تیره تر می شود. ریس های حاضری را داخل کپسول های پلاستیکی می پیچند تا خشک نشوند.

 

نکته: در قنادی ها به جای شیر از گلوکز استفاده می شود اما کار با گلوگز در خانه مشکل است.

 

اریس شیری کشی: این اریس نیز در دو نوع پسته‌ای و ساده در دسترس می باشد. مثل کاکائوئی است فقط کاکائو را حذف کنید و در اواخر پخت کمی وانیل به آن اضافه کنید.

حتما ببینید

طرز تهیه پیتزا چرخی فینگرفود خوشمزه

  بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات