Dmax

طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار

شیرینی عسلی مغزدار طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار

 

مواد لازم برای شیرینی عسلی مغزدار :

آرد برنج ۱ پیمانه
 کره ذوب شده۵۰ گرم
 زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
 پودر هل نصف قاشق چایخوری
پودر قند۲ قاشق غذاخوری
عسل۲ تا ۲.۵ قاشق غذاخوری
مغز پسته یا مغزدلخواه به تعداد شیرینی

 

طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار :

مواد خشک (آرد، پودرقند، پودرهل) را با هم مخلوط کنید سپس کره و زعفران بریزید و در نهایت عسل اضافه کنید اول با قاشق بعد با نوک انگشت ورز بدهید تا خمیر یکدست و نرم شود بعد داخل پلاستیک فریزر بگذارید و مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدهید بعد کمی از خمیر کف قالب بگذارید یک دانه پسته میان آن بگذارید و مجدد کمی از خمیر بگذارید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه تیرامیسوی ماست و شکلات

 

داخل فر گرم با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کف شیرینی کمی طلایی شود کفایت می کند بعد از پخت اصلا به آن دست نزنید چون نرم است و له می شود پس از خنک شدن داخل ظرف بچینید.