دو روش پخت قارچ سوخاری

قارچ سوخاری دو روش پخت قارچ سوخاری

مواد لازم برای قارچ سوخاری :

 قارچ500 گرم
 آرد سوخاری یا پودر نان300 گرم
 سفیده تخم مرغ2 عدد
 روغن سرخ کردنی (برای سرخ کن)1 لیتر

 

طرز تهیه قارچ سوخاری:

ابتدا قارچ ها را بشویید و با دستمال خشک کنید.

سفیده تخم مرغ و آرد سوخاری را داخل کاسه های جداگانه بریزد.

سفیده  تخم مرغ را با نمک و فلفل مخلوط کنید و هم بزنید تا یک دست شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پوره برای غذای کودک

 

قارچ ها را یکی یکی ابتدا به سفیده تخم مرغ و سپس به آرد سوخاری آغشته می کنیم.

روغن را در سرخ کن می ریزیم تا به دمای 170 درجه برسد.

قارچ ها را در توری سرخ کن می چینیم و در داخل سرخ کن می گذاریم و سریع درب آن را می بندیم. وقتی قارچ ها رنگ طلایی گرفتن آنها را از سرخ کن در آورده و در بشقاب می ریزیم. با سس کچاپ میل بفرمایید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار

 

اگر سرخ کن نداشتید روغن زیادی در ظرف گود بریزید و وقتی کاملا داغ شد قارچ ها را داخل روغن بیندازید به طوری که قارچ ها در روغن قوطه ور شوند. بعد از طلایی شدن از روغن خارج کنید.

 

روش دوم پخت قارچ سوخاری

مواد لازم برای قارچ سوخاری :

قارچ نیم کیلوگرم
آرد سوخارییک و نیم پیمانه
 تخم مرغیک عدد
 شیر یک قاشق غذاخوری
نمککمتر از نصف قاشق چایخوری
روغن زیتونبه مقدار لازم
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شکلات تخته ای مغزدار

 

طرز تهیه قارچ سوخاری :

قارچ ها را خوب بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود. سپس در آرد سوخاری بغلتانید. تخم مرغ را همراه با شیر و نمک هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. قارچ های آغشته به آرد را در مخلوط شیر و تخم مرغ بگذارید. سپس درآورید و در روغن سرخ کنید.