Dmax

دو روش پخت قارچ سوخاری

قارچ سوخاری دو روش پخت قارچ سوخاری

مواد لازم برای قارچ سوخاری :

 قارچ500 گرم
 آرد سوخاری یا پودر نان300 گرم
 سفیده تخم مرغ2 عدد
 روغن سرخ کردنی (برای سرخ کن)1 لیتر

 

طرز تهیه قارچ سوخاری:

ابتدا قارچ ها را بشویید و با دستمال خشک کنید.

سفیده تخم مرغ و آرد سوخاری را داخل کاسه های جداگانه بریزد.

سفیده  تخم مرغ را با نمک و فلفل مخلوط کنید و هم بزنید تا یک دست شود.

 

قارچ ها را یکی یکی ابتدا به سفیده تخم مرغ و سپس به آرد سوخاری آغشته می کنیم.

روغن را در سرخ کن می ریزیم تا به دمای 170 درجه برسد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کوکوی جوانه ماش

قارچ ها را در توری سرخ کن می چینیم و در داخل سرخ کن می گذاریم و سریع درب آن را می بندیم. وقتی قارچ ها رنگ طلایی گرفتن آنها را از سرخ کن در آورده و در بشقاب می ریزیم. با سس کچاپ میل بفرمایید.

 

اگر سرخ کن نداشتید روغن زیادی در ظرف گود بریزید و وقتی کاملا داغ شد قارچ ها را داخل روغن بیندازید به طوری که قارچ ها در روغن قوطه ور شوند. بعد از طلایی شدن از روغن خارج کنید.

 

روش دوم پخت قارچ سوخاری

مواد لازم برای قارچ سوخاری :

قارچ نیم کیلوگرم
آرد سوخارییک و نیم پیمانه
 تخم مرغیک عدد
 شیر یک قاشق غذاخوری
نمککمتر از نصف قاشق چایخوری
روغن زیتونبه مقدار لازم
بیشتر بخوانید:  اسموتی توت فرنگی و تمشک

 

طرز تهیه قارچ سوخاری :

قارچ ها را خوب بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود. سپس در آرد سوخاری بغلتانید. تخم مرغ را همراه با شیر و نمک هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. قارچ های آغشته به آرد را در مخلوط شیر و تخم مرغ بگذارید. سپس درآورید و در روغن سرخ کنید.