Dmax

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان

خورش بامیه و بادمجان طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان

 

مواد لازم برای خورش بامیه و بادمجان :

مرغ تمیزکردهیک عدد
 بادمجان قلمی یک اندازهشش عدد
بامیه 500 گرم
پیاز سرخ کرده250 گرم
غوره250 گرم
رب گوجه فرنگییک قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه قدر کافی
روغن150 گرم

 

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان :

مرغ را با یک لیوان آب، پیاز، رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل می گذاریم بپزد تا آب آن حدود نصف لیوان شود. کناره‌ بادمجان های پوست کنده را چاک می دهیم و با نمک در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم، سپس مرغ را خرد می کنیم، استخوان های درشت آن را می گیریم و کنار می گذاریم.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ویفر موزی و کاکائویی

 

غوره را می شوییم و کمی نمک به آن می زنیم و در هر چاک بادمجان کمی غوره می ریزیم. بامیه ها را در ظرف مرغ می ریزیم و می گذاریم در حرارت ملایم کمی بپزد، سپس بادمجان ها را روی آن می چینیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم چند جوش بزند و جا بیفتد.

 

نکات :

برای گرفتن روغن اضافی بادمجان‌ها را در آبکش فلزی می چینیم و آبکش را در ظرفی قرار می دهیم. ظرف را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم می گذاریم. به این ترتیب روغن اضافی بادمجان ها ته ظرف باقی می ماند.