طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان

 

مواد لازم برای خورش بامیه و بادمجان :

مرغ تمیزکرده یک عدد
 بادمجان قلمی یک اندازه شش عدد
بامیه  500 گرم
پیاز سرخ کرده 250 گرم
غوره 250 گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به قدر کافی
روغن 150 گرم

 

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان :

مرغ را با یک لیوان آب، پیاز، رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل می گذاریم بپزد تا آب آن حدود نصف لیوان شود. کناره‌ بادمجان های پوست کنده را چاک می دهیم و با نمک در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم، سپس مرغ را خرد می کنیم، استخوان های درشت آن را می گیریم و کنار می گذاریم.

 

غوره را می شوییم و کمی نمک به آن می زنیم و در هر چاک بادمجان کمی غوره می ریزیم. بامیه ها را در ظرف مرغ می ریزیم و می گذاریم در حرارت ملایم کمی بپزد، سپس بادمجان ها را روی آن می چینیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم چند جوش بزند و جا بیفتد.

 

نکات :

برای گرفتن روغن اضافی بادمجان‌ها را در آبکش فلزی می چینیم و آبکش را در ظرفی قرار می دهیم. ظرف را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم می گذاریم. به این ترتیب روغن اضافی بادمجان ها ته ظرف باقی می ماند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک ارده و کنجد