از بین بردن بوی زهم گوشت

از بین بردن بوی زهم گوشت,برطرف کردن بوی زهم گوشت,رفع بوی زهم گوشت,از بین بردن بوی بد گوشت

از بین بردن بوی زهم گوشت

چگونه بوی زهم گوشت را از بین ببریم؟

گوشت یکی از مواد غذایی دوست داشتنی است که بودن آن در در سبد غذایی خانگی ضروری است، چون بدن انسان به پروتئین‌ها و مواد مغذی‌ای که در گوشت وجود دارد، احتیاج دارد. خیلی از اشخاص به علت بوی زهمی که انواع گوشت‌ها دارند از استفاده از آن‌ها پرهیز می‌کنند یا استفاده از آن را به حداقل می‌رسانند. در این مقاله تصمیم داریم راه حل های مناسب را برای از بین بردن بوی زهم گوشت را با شما در میان بگذاریم.

شیوه های از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز

سطح گوشت را با آرد بپوشانید

برای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز روی گوشت را با آرد پوشانده برای یک کیلوگرم گوشت، حدود یک مشت آرد نیاز است و بعد از یک یا دو ساعت گوشت را با آب معمولی بشویید.

مخلوط سرکه و سیر له شده

روی گوشت مخلوط سرکه و سیر له شده را بزنید و بعد از 30 دقیقه گوشت را با آب بشویید و بپزید.

از بین بردن بوی زهم گوشت,برطرف کردن بوی زهم گوشت,رفع بوی زهم گوشت,از بین بردن بوی بد گوشت

برطرف کردن بوی زهم گوشت

گوشت را با نمک و نشاسته مخلوط کنید

نمک و نشاسته به مقدار 1به 2 را با هم مخلوط کنید و در کمی سرکه ریخته و گوشت را داخل آن گذاشته و به آهستگی مالش دهید تا محلول نشاسته و نمک و سرکه به خورد آن برود آنگاه گوشت را بشویید.

با استفاده از سس گوشت، مثل تریاکی یا ترکیبی از سویا، زنجبیل و آناناس در هنگام مراحل پخت، می‌توان بوی بد گوشت را گرفت. گوشت گوسفند را می‌توان تا پنج روز پیش از پخت و پز طعم‌دار کرد و در سس خواباند.

زمان آشپزی با گوشت گوسفندی و مرغ، می توانید چند شاخه رزماری به آن اضافه کنید تا بوی بد گوشت و مرغ گرفته شود و پس از پختن غذا ، آن ها را بیرون بیاورید.

اضافه کردن فلفل دلمه ای و تفت دادن آن به همراه گوشت که سبب خوش عطر شدن آن می شود.

برای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز، پیش از فریز کردن به مدت ۴-۳ ساعت آن را در سرکه، برگ بو، زعفران، سیر و پیاز رنده شده قرار دهید تا طعم دار شود، آنگاه آن را در فریزر بگذارید.

برای طعم دار کردن گوشت قرمز بهتر است به جای آبلیمو از کیوی استفاده شود؛ کیوی سبب ترد شدن گوشت قرمز در عرض یکی دو ساعت می‌شود.

از بین بردن بوی زهم گوشت,برطرف کردن بوی زهم گوشت,رفع بوی زهم گوشت,از بین بردن بوی بد گوشت

ترفندهای از بین بردن بوی زهم گوشت ماهی

اثر شیوه پخت بر بوی گوشت

یکی از عوامل اثر گذار در طعم و مزه گوشت، شیوه پخت آن است. پختن گوشت با حرارت بسیار کم و طبخ بیش از اندازه آن می‌تواند در مزه و بوی گوشت اثر منفی بگذارد. در حقیقت باید توجه کنید که شیوه های پخت و پز و شیمی مواد غذایی می‌توانند عوامل مهمی در به وجود آوردن طعم و مزه غذا باشند. پس:

بیشتر بخوانید:  روش های پاک کردن چربی کابینت

برای سرخ کردن گوشت، اول تابه را گرم کنید، روغن را در تابه ریخته و بگذارید خوب داغ شود، آنگاه گوشت را به تابه اضافه کنید. حرارت را نه خیلی کم کنید که گوشت در روغن آب بیندازد و نه خیلی زیاد کنید که سطح بیرونی گوشت بسوزد. تکه‌های گوشت را مرتب بچرخانید که گوشت، مغزپخت شود.

برای کباب کردن گوشت، اول آن را به قطعه های کوچک و نازک برش بدهید. بهتر است تکه‌های گوشت را به ضخامت ۲ تا ۳ سانتی‌متر و درست در جهت بافت ماهیچه‌ها، به صورت لایه‌های نازک برش بزنید. به یاد داشته باشید که چنانچه لایه‌های گوشت، ضخیم باشند بافت خارجی گوشت در مدت زمان کوتاهی می‌پزد، ولی وسط آن امکان دارد خام باشند و مزه و بوی بدی داشته باشند.

یکی از تکنیک های پختن گوشت به شیوه کبابی این است که گوشت را پیش از پخت در ترکیبی از روغن زیتون، پیاز، فلفل دلمه‌ای، لیموترش و فلفل سیاه بخوابانید و چند ساعتی در دمای ۶ تا ۸ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

برای طبخ گوشت، پیاز را تفت دهید، گوشت را به آن بیفزایید و بعد از تفت دادن گوشت، کمی آب به آن اضافه کنید. برای گوشت گوسفندی حدود ۳ ساعت و برای گوشت گوساله حدود ۴ ساعت صبر کنید تا به طور کامل بپزند، آنگاه ادویه‌های مورد نظر را به آن بیفزایید و بگذارید قدری بجوشد تا گوشت طعم دار شود و بوی بد آن از بین برود.

پیاز و فلفل دلمه‌ای تاثیر گذارترین سبزیجات در از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز هستند.

از بین بردن بوی زهم گوشت,برطرف کردن بوی زهم گوشت,رفع بوی زهم گوشت,از بین بردن بوی بد گوشت

نحوه از بین بردن بوی بد گوشت مرغ

برطرف کردن بوی بد گوشت مرغ

چنانچه شما نیز در از بین بردن بوی زهم و بد مرغ مشکل دارید، روش های زیر را امتحان کنید.

برای برطرف کردن بوی بد مرغ، شیوه های گوناگونی وجود دارد؛ در ادامه به بعضی از این روش ها اشاره می کنیم.

مرغ را در سس یا آب لیمو بگذارید. با گیاهانی مثل رزماری، سیر و پیاز مرغ را مزه دار کنید تا بوی بد آن از بین برود. در هنگام کباب کردن، علف لیمو داخل مرغ بریزید. در هنگام سرخ کردن، زنجبیل به آن اضافه کنید. در هنگام خواباندن مرغ، از سیر رنده شده بسیاری استفاده کنید.

یک شب قبل، قدری نمک روی قطعه های مرغ بپاشید و در صافی بگذارید تا آب آن بیرون برود. روز بعد خوب آن را بشویید. مرغ را اول در کره تفت دهید و آنگاه مراحل پخت را ادامه دهید. قطعه های مرغ را به مدت ۳۰دقیقه در آب لیمو، سرکه یا زردچوبه بخوابانید.

در آب مرغ در حال پخت، یک عدد سیب، ۲چوب دارچین، چهارعدد میخک، قدری زنجبیل و یک چهارم پیمانه سرکه اضافه کنید تا بوی ید مرغ از بین برود.

 

منبع: بیتوته