طرز تهیه دسر کابلر هلو

 

نحوه درست کردن دسر کابلر هلو

 

مواد لازم برای کابلر هلو :

 هلوی پوست کنده ورقه ورقه شده 8 عدد 
 شکر قهوه ای 1/4 پیمانه 
 پودر دارچین  1/4 قاشق چایخوری
 جوز هندی 1/8 قاشق چایخوری 
آب لیموی تازه یک قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 2 قاشق چایخوری
آرد یک پیمانه
شکر سفید 1/4 پیمانه
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
کره که به صورت مکعبی خرد شده 6 قاشق غذاخوری

 

مواد زیر با هم مخلوط شوند:

سه قاشق غذاخوری شکر سفید و یک قاشق چایخوری دارچین

 

طرز تهیه کابلر هلو :

فر را تا دمای 230 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

در یک کاسه بزرگ هلوها را با 1/4 پیمانه شکر سفید و 1/4 پیمانه شکر قهوه ای، 1/4 قاشق چایخوری  پودر دارچین، جوز هندی، آب لیمو و نشاسته ذرت مخلوط می کنیم و آن را داخل ظرفی که می خواهیم در آن بپزد (با گنجایش 2 لیتر) می ریزیم و 10 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار می دهیم.

 

سپس در یک کاسه بزرگ آرد و 1/4 پیمانه شکر سفید و 1/4 پیمانه شکر قهوه ای، بکینگ پودر و نمک را با کره با دست مخلوط می کنیم فقط هم میزنیم تا مخلوط شود لازم نیست کره ذوب شود بعد 1/4 پیمانه آب به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکنواخت شود بعد از آن مخلوط را روی هلوها  می ریزیم و سطح آن را می پوشانیم. سپس ظرف را دوباره داخل فر می گذاریم تا سطح آن طلایی شود (حدودا 30 دقیقه).